...samo dajte filmova od '90-tih naviše i ja miran (naravno ovo ne tražim za termin u 2 ujutro) i 'bate otkad je ponedeljak udaran dan kad stalno neke boljefilmiće puštaju ponedeljkom...
...samo dajte filmova od '90-tih naviše i ja miran (naravno ovo ne tražim za termin u 2 ujutro) i 'bate otkad je ponedeljak udaran dan kad stalno neke boljefilmiće puštaju ponedeljkom...
nočas sam skoro skočio kroz prozor. Jer naravno počeo je "debil šou" ili kako ga neki na HRTu vole nazivati Večeras s joškom lokasom. Dakle mislio sam da će se kreten preko ljeta odmoriti i razmisliti o svemu što radi,ali kreten je kreten.
pazi kog on pozove???? tončija huljiča a.k.a. HULJA i tamo mu se ulizuje ko severini.
stvarno ne mogu vjerovati što sve pretplatnici (čitaj budale NHF) plačaju.
da mi stave pretplatu od 11,5 lipa vjerujte da nebih počeo plačati te šupke.
dobar grah daleko se čuje
dmi a ponedjeljak slovi kao loš dan što se tiče gledljivosti pa valjda zato i
puštaju neke bolje filmove taj dan....
da nerede slažem se u potpunosti,jedina dobra stvar u "vsjl" je bend koji svira uživo...
a tek treba vidjeti koliko će uspjeti u toj "kopiji"
kvragu sad sam se sjetio valjda ima kakva repriza....
dobra chelo vidim od kad te nema nisi izgubio smisao za humor ha-ha-ha
ništa odoh gledat zlikovce da vidim jel valja ta nova shema hrt-a.....
Da sam izgubio smisao za humor bogati...pa ko da si rekao da su medvjedi prestali srat u šumi.
a nisu ovi zlikovci niš posebno forsirani humor nešto kao
i tvoja usporedba chelo...![]()
ma hrt će uvijek bit ista-Hrvatsko Razj........ Trabunjanje
a žalosno je da kopiraš tuđe fore nisi se ništa promjenio
ti bi se idealno uklopio u sivilo nove programshe sheme na hrt-u
fore su vam stare i izlizane i najžalosnije već pročitane![]()
ta fora je na feru aktivna jedno barem pola godine...![]()
ma čelavi kopira di stigne, on ti je jedan prilično jadan lik...čujem da je uzeo i grafičku istu ko moju...
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma zapravo ni ch3lawy nije moj nick to sam vidio kod nekog tipa
@cap: pa znamo da su ferovci ispred svih, kako u kompjuterima, tako i dobrim forama, modi i sličnom![]()
ne greška konobari imaju najbolje fore
mislim da bi hrt sa nekom konobarskom emisijom napravio
pun pogodak u svojoj novoj shemi
pa kad su se to studoši znali zaj.......![]()
prvo i zadnje upozornje u ovome threadu. nemojtemi oftopićat, nego se dršte teme.
zavaljujem.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks