Korisnik sam S55 mobitela i jako sam zadovoljan njime, ali ga polako vrijeme gazi i razmišljam o kupnj novog mobitela..
Bio sam 100% siguran da ću uzeti S65, iako i sad nisam daleko od tog mišljenja, ali u igru je ušao i K700..
Dvojba se javila nakon pročitanog detaljnog reviewa S65 moba na stranicama gsmarene gdje je navedeni mobitel uglavnom pohvaljen..
Jedina mu je boljka loša rezolucija što rezultira pikselastom grafikom ikonica u glavnom meniju...
K700 po meni ima puno jaču grafiku i ne zaostaje po mogućnostima za Siemensom, ali mi dizajn kvari dojam ;-)
Ne znam koja je razlika u cijeni, znam samo da siemens košta 2700 kn, a za SE-a još nemam informaciju (naravno, zanima me cijena u dućanu)..
Premda sam pročitao thread koji je objavio gog o njegovoj trilemi, ipak bih htio čuti još nekoliko mišljenja na temu ovih mobitela..
Thx

) ja sam se odlučio za k700i. Jedino što te može smetati je što si se naviknuo na rad sa siemensima tako da će ti s65 sigurno prije sjesti. Kod mene su prevagnule dimenzije, nedostatak gl. biranja i nemogućnost korištenja diktafona za vrijeme razgovora kod s65-ice...

Bookmarks