a jesu ga zakomplicirali,jel nema nist jednostavnije???
Ne trebaš se mučiti, ipak ima rješenja
<<<LINK>>>
a jesu ga zakomplicirali,jel nema nist jednostavnije???
Imam problewm jedan kod instalacije..naime na početku instalacije kad pregledava konfiguraciju kaže mi da mi treba driver i to je to, mogu brows-at ali ne znam di da ga pošaljem ??? Jel znate koje bi bilo rješenje?
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Na samom početku,još nije ni počeo formatirat disk..nemam pojma za kaj driver!
Driver od SATA kontrolera. Ubaci CD od matične i pokušaj na njemu naći.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
@Mrblac thx to ću probat iako mislim da je ipak problem kao kod zoka!![]()
evo uspio sam instalirati win7 ali ubijam me display..na 60Hz mi je i nemam opciju da stavim na 80...istina imam zamjensku woodoo 3 grafičku koja mi je radila na 80Hz na xp. Što da napravim..na nvidiinoj stranici nigdje ne nalazim drivere za tu grafičku! Jel može ona uopće normalno raditi na win7?
Dobro jutro.
Jesi pokušao sa detekcijom grafičke preko Internet Explorera? (potrebno je instalirati ActiveX)
Momci, imam stariji lap, radnu stanicu od HP-a, s konfiguracijom:
Intel(R) Pentium(R) M processor 2.13GHz
Memory:
2048MB RAM
Hard Drive:
80 GB
Video Card:
ATI MOBILITY FireGL V5000
dali bi windows 7 radili?
Ima tko iskustva sa HP notebookovima, i koju verziju da skinem?![]()
Win7 bi radio ali pitanje drajvera je jedini problem u kompatibilnosti sa OS-om.
Koju verziju?
Zadnji uredio VuKi : 31-10-2009 u 14:01
George Eliot
Hm, tnx, bas sam skinuo tu kopiju.
Sad je pitanje dali ce to radit na tome..![]()
Prema mom iskustvu ovo uopće nije pitanje jer su ugradili jako dobru bazu drivera koja pokriva puno uređaja a sve ostale koji bi mogli bit potrebni se ionako preko Windows Updatea mogu skinuti.
Jesi prvo probao Windows 7 upgrade advisor na tom kompu?
Tako ćeš najsigurnije saznat dali će ti raditi na njemu.
Zadnji uredio sms freak : 01-11-2009 u 00:57
Imam par pitanja pitanja...
1. kako pinati My computer u taskbar ali normalno da se vidi,
2. jel moguće da se do folder options-a dolazi kod svakog foldera kako je bilo na xp-u ili je moguće samo preko control panela
3. što sa aktivacijom win7 ako nije oriđiđi
4. ja sam recimo isključivao sve update, firewallove, cijeli security na xp-ima, što raditi kod 7 pogotovo me zanima za update-ove
Dali se vama događa da windows 7 trosi internet promet? Otkad sam instalirao na laptop povecala mi se je potrosnja, a update-i su iskljuceni. Bilo je jedan period dok sam nisam koristio laptop nego smao pc i prosjecnja potrosnja po spajanje je bila malo vise 100mb, a kad sam poceo i laptop koristiti sa sedmicom potrosnja se povecala na peko 400mb. A na raucnalima se nissta nije skidalo, osim pokoji youtube.
George Eliot
Želio bih instalirati Windows 7 na laptop, no neznam dali će moći funkcionirati kako treba. Naime, imam Acer EMachines E725, Intel Pentium Dual Core CPU 2.1 Ghz, 2 GB RAM, te integrirana Intel grafička od 128 MB zasebne memorije i valjda uzima do 384 MB radne memorije. Još me brinu driveri, koje imam na CD-u, jer neznam hoće li moći na sedmicu.
Microsoft ce ti odgovorit na savjet:
http://windows.microsoft.com/en-us/w...pgrade-advisor
![]()
Hvala beetleman-u na linku. Ipak bi mogla sedmica na moj lap. Čak i većina drivera odgovara! Ne odgovaraju mi samo za touchpad i čitač kartica. Evo još jedno pitanje: sada mi baterija traje nekih 3 sata pri normalnom radu na lapu - dali sedmica troši puno više ili se ne moram brinuti? Jer mi ne odgovara da se isprazni za sat vremena ili manje.
Hm, koliko je poznato, Windows 7 bi trebao koristiti manje struje, sto se da lijepo podesiti.
Sto se tice citaca kartica, niti meni nije prosao test, no ipak radi. Touchpad? mislim da ce it isto raditi.
Bookmarks