Ma kužim!!! samo me zanima kako to sve funkcionira ako nema drajvera za win 7 ???
Zaboga, najavljeni su tek za cca godinu dana, a ti pitaš već za drivere. Bit će kao i sa svakim novim OS do sada. U početku slabije, s vremenom sve bolje.
Ma kužim!!! samo me zanima kako to sve funkcionira ako nema drajvera za win 7 ???
Većina hardvera bi trebala raditi. Vjerojatno neće raditi TV kartice ili slični hardware te grafičke neće ići do pune snage dok njihovi proizvođači ne izdaju službene drivere za win7. Pošto je ovo pre-beta, ona ionako nije za korištenje nego samo developerima i MS-ovim partnerima za testiranje, nije namjenjena za javnost.
Kao i svaka beta, koristiš ju na vlastitu odgovorinost. Driveri se već vjerojatno rade ili su u najavi za nove windowse, obzirom da je novi OS poslan proizvođačima da se na vrijeme pripreme.
W7, podsjeca me mac ox.
Stvarno ne mogu vjerovati kakvi to ljudi rade u ''apple-u''??
Sve sto naprave, naprave ispred vremena.
Pogledajte samo iphonovu koncepciju, koju sad razni proizvodjaci mobitela kopiraju.
a je li se zna kada se ocekuje final verzija. bas sam ocaran tom verzijom!!!
![]()
###1410989180026
Tek je najavljen pa računaj početak 2010.
ufff. ima do toga jos masala, nadam se da ce je barem i usavrssit, a ne kao Vistu... dugo se cekao nasljednik XP-ea pa et sta dodje!!!
###1410989180026
Hmm...ja ipak smatram da je XP vrhunac Win-a....bar zasad...^^
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Fak... Virtual PC ne radi na XP Home... ni 2004 ni 2007.... ps mtr
Zadnji uredio Smuchac : 02-01-2009 u 20:02
Isprobao sam onu prvu verziju koja je procurila. Isprobao sam ju na VMWare-u (probaj njega, možda će raditi) i iako je velika razlika između prave instalacije i virtual, i tu se već vidio veliki napredak u odnosu na Vistu i mislim da je već s tom alfom opasno se XP-u približila. Samo da ne zeznu do finalne verzije ništa...
Zadnji uredio Smuchac : 02-01-2009 u 20:03
ma ne vjerujem da ce zeznuti...tesko da im se moze ponoviti ista greska dva puta!!!
###1410989180026
Evo, ipak je VP 2007 proradio...
Dark, kolko sedmica koristi RAM-a u stand-byu?
nekužim da nemogu napravit neki operativni sustav koji će bit jednostavan, funkcionalan i da ti netreba postrojenje za pokrenut ga. xp bi bio odličan da se doda još nekih opcija... samo rade previše na izgledu...
šta će mi docking circle ili što već pa imam quick launch
što će mi veliki sat da pluta na desktopu kad ga imam dolje u trayu
što će mi kalendar kad ga imam u trayu i na mobiteluž
što će mi neka glupost da mijenja slike u docking baru kad otvorim folder slike i gledam
što će mi fade prozora i sl kad volim da mi sve bude otvoreno ili zatvoreno ODMAH
itd...
Seriously?
pa compov nismo svi isti...to sve sto si ti nabrojao da ti ne treba ili da ti se ne svidja!!! to nekome treba i svidja mu se... necu reci da sam ja taj...ali ima vjerovatno ljudi kojima to treba!!!
###1410989180026
Zato te funkcije isključiš i imaš to što ti želiš.
govorim da se prebace na razvijanje funkcionalnosti ne izgleda... znam da mogu isključit te animacije i gluposti...
Seriously?
Tko kaže da se ne radi na funkcionalnosti? Da se ne radi na tome, windowse ne bi ni pokrenuo. Zato postoje različite divizije. Uostalom, ovo je tema o sedmici i vratite se na nju.
Vidim ja da nitko nema pravi W7 nego svi skidaju sa virtual machine sistemom!
A to su namjerno pustili da pokupe kritike od tržišta, pa da mogu ubaciti zakrpe koje i tu trebaju!
Kada stigne pravi W7 onda možemo konkretno komentirati jer ovo je shit!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ja sam skinul s Pirate Bay-a, 2.53 GB... sreća kaj imam Flat....
Dark mi je dao link...
Bookmarks