Zanimaju me dojmovi za RC1... Na nekim forumima vele da je brži nego 7000, a nekima je sporiji...
Zanimaju me dojmovi za RC1... Na nekim forumima vele da je brži nego 7000, a nekima je sporiji...
RC1 ti je verzija koja izlazi pred finalnu verziju OS-a tako da je vjerovatno uglađena do zadnjeg detalja i radi brže.
Windows Seven of Nine
Ev i ja sam skinuo novi build 7-ice, taj famozni 7057, 64-bitnu pa cu je isprobati, sad kad bude sljedeci ciklus reinstalacija OS-ova, jer mi se Vista pocela cudno ponasat.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ja skinuo neko dan neki RC1 sta ja znam... Necu jos instalirat,a i nece se usmrdit na DVD-u nek stoji...
Xp je zakon![]()
koliko max ddr memorije prepoznaje ?
pa to vjerojatno ovisi o verziji. 32 bitna nesto vise od 3GB a 64 bitna vise.
dobar grah daleko se čuje
sedmica se super vrti fakat svaka čast pokrpala je sve rupe koje je vista zadala (pogotovo UAC), super je i winroll ono što se može između više desktopa prebacivat, a i pohvala na brzini vrti se ko sp3 od xp-a (makar je xp legenda mora neš novo se stavit)![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Meni NOD (u biti Smart Security) radi dobro. I dalje na netu sam citao da ljudi nemaju problema s ESET-om.
Forumaš godine :)
A meni je bas super onaj animirani glowing logo kod bootanja![]()
prema čitanju mogu zaključiti da će win7 biti pun pogodak
za razliku od viste ?![]()
citao sam nesto da izlazi 1.4 ..vidjet cemo kako su je slozili,makar je xp najbolji,najstabilniji os
citao sam recenziju u vidiu o win 7 a i testirao ga mjesec dana betu (jos uvjek sam na njemu iako po meni xp je xp - dobra stara navika) i meni se pokazao fenomenalan, bez ijednog rusenja, stabilan, mirovanje proc 1-3%, ram 350-500mb, sav softver i igre podrzane (koje sam ja probao), vizualno fenomenalno... po meni nakon viste pun pogodak (ne crnim vistu ali trazi vise resursa u mirovanju i to sp1). isti komentar je bia i u vidiu ali nasli su mu 7 bugova - media player, nesto s lanom ja mislim isl.
computer freak
ja za svaki slučaj još uvjek imam xp sp3 na externom....da sedmica ne postane ludnica...=)
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Ja čekam 10.4. kad će krenuti (nadam se ) pravi RC1... Jer ova verzija 7057... hmm, nisam siguran jel je to RC1 ili nije... ali sve u svemu, me like it![]()
Ljudi zaboravite 7057, stigao 7068:
http://keznews.com/5491_Windows_7_Build_7068_download
Aha, znaš kako ću ići sad skidati novih 3 gigabajta nakon što sam ovo skinuo i instalirao i podesio...
Meni je super ona Sticky Notes aplikacijaI da, konačno Backup ima opciju pravljenja System Imagea
Znači nešto a la Acronis True Image i Norton Ghost...Iako ne radi još kako spada
I fenomenalna stvar mi je Aero Peek, gotovo dobro kao Expose na Macu![]()
Jel može netko napisati koliko mi mjesta (tj. kolika particija) treba za dual boot s XP- om?
Jel 20-ak GB dosta?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
odvoji bar 40 i to da testiras, normalno da ce ti stati instalacija win 7 i osnovnih programa isl. ali neka ti padne napamet instalirati neku vecu igru npr. gta4 disk pun. ne kazem da igras igre ali u knap, za normalan rad nikako
computer freak
Ma, ne mislim ništa dodatno instalirati (a i da hoću Gta4- ne mogu), samo me zanima kakav je. Pa ću možda instalirati kao primarni OS. Znači treba mi 40gb da sve radi kako treba?
Hvala na odgovoru, sad mi se brzo skinuo- pa ću instalirati ovaj tjedan.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Skidam 7068 x86...
@imatic: reci, kako je prošla instalacija? Da li je sedmica brža od prijašnjih buildova, ili čak XP-a? Ja sam imal problem da mi je build 7057 zadavao muke pri instalaciji.... treba čitava vječnost da se onaj "Setup is starting" makne, i da li dugo boota?
ma kakvi, maksimalno 15 min. cak je instalacija brza od proslih buildova. na pocetku odaberes koju verziju hoces, na koji disk instalirati i sve dalje ide automatski. kad se zavrsi postavis jezik, datum, dva restarta i gotovo.
sto se tice boota, ne znam, a i svejedno mi je hoces se win7 dici za 45 ili 50 sekundi ili koliko vec (bubnuo sam brojeve). ali nije sad nesto da se ceka vjecnost. kao xp ili brze
iPhone 5s 16 GB
Da se nadovežem na imatic-a, u bulidu 7068 ima novih drivera, u prijašnjim buildovima mi je rezolucija monitora bila 800x600, a sad je odmah prepoznao i monitor i grafičku, tak da mi Aero odmah radi...
I da, definitivno je brži i zauzima manje memorije...
32 bitna verzija -
EDIT: i da, prima ključeve za build 7000, znači imam legalne Windowse![]()
izasli Windows 7 RC build 7100. upravo skidam![]()
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks