moze li mi samo neko reci kako se dodje do tog kljuca???
###1410989180026
Jesu veliki zahtjevi za taj OS? Nemam bas nesto jak komp...
Na nekoj konferenciji je jedan od glava u Microsoftu zavrtio sedmicu na IdeaPadu S10 pa mislim da s nekom normalnom konfom stvarno ne bi trebao imati problema
ne radi link u IE!!!
###1410989180026
Evo, imam 64-bitnu verziju, i zasad imao problema s ATI.jevim driverima (beta driveri za WIN7 zahebavali, a oni za 64-bitnu Vistu rade bez problema), te sam se mučio s driverima za WLAN karticu... ostalo je OK![]()
Evo jednog zanimljivog teksta o novim mogućnostima u win7:
http://blogs.msdn.com/tims/archive/2...7-secrets.aspx
instaliro 64 bitne i rade odlicno osim u xfireu...uopce nemam zvuka kad primim poruku i ne vidim servere u kojima mi frendovi igraju...samo je bijelo...ima mozda ko rjesenje?
evo nakon sto sam install 7 da dam i neki svoj utisak!
ovako instalacija je protekla veoma brzo sto me je zaista zacudilo,jer se radi o dosta slaboj masini:
P IV 1.8 GHz
1024MB RAM
64MB Graficka
no ovako na prvi pogled se i ne razlikuje bas mnogo od Viste.sto se tice stabilnosti ev radi skoro pola dana bez problema!
mali problema sam imao kako sam i pretpostavljao sa driverima! najprije za wireless karticu,sto sam nekak uspio rijesiti, a zatim je uslijedio problem sa scannerom! ne prihvata mi ni jedan driver, no nemogu ga krivit jer nema drivera za Vistu,a kamoli za 7!
moja ocjena bi bila (1-10) 9!!!
svaka cast,jedva cekam final verziju!
###1410989180026
Evo da dam malo infoa
Dakle instalirao sam win7 na dva racunala te ih koristim nekih mjesec/dva.
1) C2D E7300
4GB DDR
Ati 3870 512
2) P4 2,0
512 DDR
Ati 9200SE 128
Mislim da je bolje da kažem nešto o instalaciji na slabije raćunalo.
Instalacija:
Poprilicno brz i bezbolan proces, ne gnjavi vas mnogo. Za razliku od XP-a poprilično bezbolno iskustvo.
Driveri:
Ovo mi je najdraže od svegaSve komponente je OS sam prepoznao i instalirao. Cim sam spoijo mob i printer na pc, automatski se povezao na net i sve instalirao.
Ovoga me bilo najviše strah, jer znam da sam u win xp imao mnogo problema sa instaliranjem printera (canon i455)
Aplikacije
Photoshop - 1/1 sve radi
Nero - 1/1 sve radi
BS player - 0,8/1 Sve radi ali treba u opcijama promijeniti rendering mode
uTorrent - 1/1 sve radi
limewire - 1/1 sve radi
AsusSixEngein - 1/1 sve radi
Microsoft office - 1/1 sve radi
Nod32 - 1/1 sve radi
Dakle sve aplikacije rade uredno.
Stabilnost/brzina
Da me netko doveo za svoj pc i upalio mi ga sa win7, ne bih nikad pomislio da je beta.
Imam osjecaj da je MS našao neku tvrtku koja zna programirat i unajmio ih za ovaj OS.
Stabilno, brzo, ne iritantno,uglancano, preljepo, predivno.
Eto, toliko za sad.
meni instalacija prosla za 20ak minuta bez problema.
Za sada mi sve radi ko puska.
Jedino mi nije jasno sto je s mailom. Nema niti windows maila niti neceg sto bi ga zamjenilo.
dobar grah daleko se čuje
Ja se vration natrag na XP jer sam, nakon dužeg korištenja, našao nekolko bugova...
Sve ćešće mi se otvorio samo okvir prozora, znači prozor s rupom (), bivao je sve sporiji, nekad me baš iziritiralo...
Ali ipak, još je to beta...
I da, 64 bitna verzija.
I ja sam isto neke bagove primjetio recimo nakon sto skinem Live Messenger racunar mi totalno zablokira i gotovo,zatim Winamp radi nekih pola sata normalno a onda koristi procesor 99% - WTF??? jos jedan mali bug bio je sto mi recimo nakon dvije sedmice nije htio vise otvarati gadget-e!!!
stoga sam se i ja vratio na dobri stari XP!
###1410989180026
evo poceli su prvi problemi. Instalirao Win Live mail i kad idem replayat na newse win Mail se raspadne. Probao nekoliko puta rebootat komp ali ista stvar.
kao sto sam gore rekao i ja sam imao dosta problema sa Live..ipak je to jos beta verzija!
###1410989180026
BS player ne vrti neke filmove dok ih drugi playeri uredno voze.
Malo da dignem temu...
http://www.bug.hr/vijesti/windows-7-...aju/95868.aspx
Internetom navodno od petka po raznim stranicama za razmjenu torrenata kruži posljednja verzija Windowsa 7, mogući Release Candidate 1. Riječ je o Windowsima 7 Build 7057 u 32- i 64-bitnim verzijama, a s Mininove je u jedan dan preuzeto 37.000 torrenata za 32-bitnu inačicu.
Premda nije potvrđeno da je uistinu riječ o RC1 verziji, u samom EULA je jasno navedeno "Microsoft Windows 7 Operating System Release Candidate 1". Također, napomene For testing purpose only su zamijenjene s Evaluation copy, a valjanost verzije je produžena do 2. ožujka 2010. godine. Sam Build 7057 je kompiliran 5. ožujka dok je ISO image veličine 2,51 GB. Microsoft je u posljednja dva mjeseca implementirao 27 promjena u nadolazeći operacijski sustav, od koji se četiri odnose na desktop i sedam na Windows Explorer, uz dodatak drivera za pisače i mrežne kartice.
skinuo sam tu 7057 verziju u četvrtak, ali još ju nisam instalirao (iako bih trebao jer mi na beti svako malo wifi zakaže)
ja sisto skinuo RC1 i strah me staviti.
Neki dan sam imao totalni harare s kompom.
Rasipala se sedmica samo tako. Izgleda da je do Nod-a 32. radio sam nakon toga 4 puta reinstalaciju i desi se uvijek isto.
Nakon sto NOD povuce aktualizaciju pocnu iskakat prozori za sve zive datoteke u win32 da su crvi, virusi i tko zna sto. Poludio sam. sad vozim win7 bez ikakvog antivirusa.
ja nisam imala s tim problema...a isto imam nod gore...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
RC1 izlazi 10.4. Ovaj 7057 je neki preRC1
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks