"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ja sam skinul s Pirate Bay-a, 2.53 GB... sreća kaj imam Flat....
Dark mi je dao link...
Zadnji uredio Mario92 : 02-01-2009 u 16:51
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Instalirao sam i stvarno su brzi, ali imaju jedan problem koji ima i Vista, a to je da nikako ne mogu spojiti A2DP slušalice, a da rade kako treba (jako prekida). Kada sam probao instalirati druge drivere nije pomoglo nego se od onda win smrznu svakih par minuta.
Zadnji uredio Smuchac : 02-01-2009 u 20:04
Dobro, ja nisam probao niš sa slušalicama, ali ostatak hardvera radi OK. Stavio sam drivere od Viste za grafičku i super rade...
Onaj Windows Expirience Index mi je 3.0, HDD mi je najslabiji, dok je druga najslabija ocjena 5,5... zadovoljan jesam, iako mi taj HDD smeta...
Od ostalih programa koji su zasad gore su AVG, TuneUp 2009, Windows Live Messenger 8.1, Chicken Invaders 3 Christmas Edition ().
A što se tiče aktivacije sedmice, proces je vrlo lagan...
Za to vam treba TimerNuke, koji briše procese koji imaju veze s aktivacijom sedmice... na kraju uopće ne treba upisati key, ni za vrijeme instalacije ni u OS-u...
Zadnji uredio Smuchac : 02-01-2009 u 20:05
Može i meni link za download sedmice?
na microstovoj stranici bi trebao biti link za download beta verzije...kako sam procitao postavljen u petak!!!
###1410989180026
Bio je jučer ali se u roku od jednog sata sve srušilo. Neke stranice su objavile link za direktni download, ali se ne može doći do key-a.
U Microsoftu kažu da rade na dodavanju servera i da će onda ponovno otvoriti download.
Kada opet stave na download, moći će se skinuti na ovom linku: http://technet.microsoft.com/en-gb/e.../dd353205.aspx
btw. radi se o buildu 7000, istom onom koji već nekoliko tjedana kruži po internetu
btw2. najavljeno je da će biti podjeljeno 2,5 milijuna keyeva što bi s obzirom na navalu jako brzo moglo otići, ali bi možda i Microsoft mogao odlučiti taj broj povećati.
bio je, ali ga je htjelo previse ljudi
Thanks for your interest in the Windows 7 Beta. The volume has been phenomenal -- we’re in the process of adding more servers to handle the demand. We’re sorry for the delay and we’ll re-post the Beta as soon as we can ensure a quality download experience.
iPhone 5s 16 GB
Evo ponovno su omogućili download i dobivanje ključeva.
Što se downloada tiče, ja sam stavio jučer i išlo je 10KB/s dok je danas popodne išlo punom brzinom. Sada neznam kako je.
meni ide full (ogranicio sam na 150, ali stalno se vrti oko 150)
iPhone 5s 16 GB
Onda da li na kraju ima ikakve razlike između Winsa s torrenta i ovih Winsa? Ja sam stavio ove skidati iako ih imam s torrenta...
Ja koristim već tjedan dana onu s torrenta kao defaultni os. Sada sam skinuo službenu x64 verziju. Inače ne bi trebalo biti razlika.
I ja imam sedmicu kao default...
Mene muči to kaj je image s torrenta bio velik ~2,4 gb, dok je službena verzija 3.15 gb....
Možda su ispravili nekaj, nekakve zakrpe itd...
Ako treba netko, imam jedan ključ za sedmicu viška...
E da, još jedna stvar: kako staviti Win XP i Win 7 u dual boot?
3.15GB je 64 bitna verzija dok je 32 bitna oko 2,4GB
Za dual boot (pod uvjetom da već imaš instaliran XP) napravi još jednu particiju (25-30GB, trebalo bi biti i 15 dosta, ali nek se nađe) i joednostavno bootaj sa Win7 DVD-a. Kod pitanja kamo želiš instalirati odaberi praznu particiju i to je to. On će ostalo sam odraditi.
Bookmarks