Ja sam skroz zadovoljan i ispadanjem i nominacijama.
ma daj molim te ne pricaj gluposti... alen mi je bas najbolji u kuci, nema veze sa fufljanjem taj istarski je bas super simpa, kutina cakovec ista stvar nemoraju svi znat di se nalaze, a zasto bi 'skidanje' srcolovke bilo preseravanje? 24/7 su u toj kuci pa moraju se nekako zabavit... ajde da mi je vidjet vas u toj bb kuci.... pretjerujete sa kritikama, definitivno.Izvorno postao frish-KI
oni su samo obicni ljudi koji su za razliku od ostalih, svoj zivot i nacin zivota pokazali cjeloj hrvatskoj putem BB-a... i normalno da nisu svi isti stoga ne podrzavam takve teske kritike za pojedine clanove, po nekim vasim ukusima...
sta fali OTV-u? nema svaka tv kuca para kao RTL da ima za svakojake hit filmove i showove.
stay cool
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja sam skroz zadovoljan i ispadanjem i nominacijama.
Za marinu mi je ful drago sto je ostala.
Sa sekom njezinom sam treniro 7 godina![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
a ful su slicne, zar ne?sta si ti to, tocnije, treniro sa sekom ?
DO NE VIĐENJA dosado valentinska jasam ti rekao
da ću te izbacit van iz hiže......bu hahahahahahaha
ali onaj alan sa onom marinom, pa i idiot bi to zbario nakon 2mjeseca!!!!!!!!!!!!!!!
Ma marina igra takvu igru da je to nenormalno kako je još nisu prokužili. Alan dobar, ali je glup ko pandurski kur*c i ne kuži kak bu popušil... Joooj nemrem vjerovat... Kako je samo nominirao Sašu... ccc...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a stas kad mu marina neda pi*ke... nije bez razloga vec par puta pizdio na nju...
nekim ljudima nije lako se upustit u sex pred tv-om... imaju obitelj i prijatelje i sigurno da im nije ugodno... kao recimo onoj srpkinji u 'to sam ja'
LOL![]()
![]()
Baš se, jadna, lomila. Ma prisilio ju je, jadnicu... To je silovanje bilo, pa samo se otimala... Bubica mala jadna...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
taekwon-do ITF...Izvorno postao flOorKilla
ma njih dve su iste, po govoru, karakteru, ma po svemu!
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
...sad još da izleti Antonija i onda čekati kraj sa ostalima...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nevolim taj BB, oni ljudi unutra me uzašno podsjećaju na kuniće u kavezu koji rade ono što im se naredi, kako bi dobili nagradu, u ovom slučaju novac. S druge strane pokazuje se što su sve ljudi spremni učiniti kada postoji čak i mala šansa da dobiju novac.
Onaj Zdravko me od 1. dana iritira, mali umišljeni "metroseksualac", tj. kako je netko ranije napisao, Beckham wannabe.
mislim kakva metafora ......Izvorno postao whiteboy
Ej, alo! Svi tu iznose svoja mišljenja, a ako se moja kose sa tvojima mislim da nemaš mi nikakvo pravo pisati da govorim gluposti. Meni je tip bezveze i kvit. A to kakav je inače, in real life, ne ulazim jer ga vjerojatno nikad neću upoznati. Sori ako nemamo isto mišljenje spram Alenu, a to što sam napisao da fuflja, nisam ni mislio pod istarski.Izvorno postao flOorKilla
![]()
Mislim da je Alen ne smije, mora obraz sačuvat (hmmm...obraz?).
Rekao bih da je na dotičnoj više ljudi stradalo neg' na Titanicu![]()
ma ko je ova mirela!!!!!!??? gledam bb, i nemrem vjerovat ko je ta zenska odakle se stvorila...
"Živo" iznenađenje u kutiji
Primivši se ruke stanari su polako izlazili iz spavaonice u zamračenu kuću. Prvo što su ugledali bio je pregršt balona i velika kutija s mašnom u dnevnom boravku. Smijuljili su se i upozoravali jedan drugoga da ništa ne smiju dirati.
Počela je glazba, a iz kutije je izletjelo "živo" iznenađenje. Mirela Anić, Playboyeva zečica, izazovno je zaplesala skidajući polako jaknu, pa onda i kožni korzet. Ostala je samo u grudnjaku. Stanari su bili u šoku. Skakali su oko nje i bacali stiropor oko sebe. Dečke je samo izričito upozorenje Big Brothera sprječavalo da se ne približe Mireli, ali je ona zato zaplesala sa svakim od stanara. Saša je počeo skidati odjeću sa sebe. "Sretan vam 85. dan u kući. Ja sam vaš poklon."
Saša ju je odmah podigao na ruke, rekao O. K. i pošao prema sobi.
Alen se nije mogao smiriti. "Alene, ti si doživio šok!" – zezala je Mirela. Obavijest da će Mirela u BB kući ostati cijeli dan izazvala je još jednu provalu ushićenja. Odmah su počeli dogovori gdje će gošća spavati. Svima je čudno vidjeti nekoga nakon toliko dana koje su proveli gledajući samo jedni druge.
Nakon zdravice uz šampanjac krenuli su prema vrtu gdje je bilo drugo iznenađenje: elektronski rodeo.
dobra im je ova zečica! trebali su još koju dofurat! :bunny: :bunny: :bunny: a alena treba neko upucat da mu skrati muke! turbo papak!
Joooj, dobraaaaaaaaaaaaa!
Sad mi je žao kaj nisam sve gledao, tek sam jutros vidio isječke...
Izvorno postao frish-KI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Izvorno postao niten
zečica uopće ne zaslužuje taj naziv, treba je kao prvo debela, kao drugo za svoju kilažu ima premale sise, kao treće ima glas ko mordana iz huga, kao četvrto u faci je ujfu....kao peto....moram li dalje?![]()
Otkud sad ovo???
Pa cura je fufa... ne, cura je oberfufa. Mora tako izgledat kako si opisala, to su default postavke![]()
oprosti ali zečice izgledaju savršeno bar kaj se izgleda tiče, to kaj su fufe pusti....ali izgled je presudan. a ona je fakat žasu
Bookmarks