Moš misliti, a kaj ak ti je isključen BT?![]()
AsiaOna objavila je interesantnu vijest. Naime, radi se o skupini studenata jedne tehničke škole koji su napravili software pomoću kojeg je putem Bluetootha moguće isključiti kameru na drugom mobilnom telefonu. Eksperiment je uspio nakon uparivanja Nokie 6600 i 7610. Software bi u budućnosti mogao biti koristan ustanovama u kojima je izričito zabranjeno fotografiranje. Ulazak u zonu pod nadzorom takvog sustava morao bi biti javno označen.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Moš misliti, a kaj ak ti je isključen BT?![]()
ili ako ga uopce nema. ma s....
a tesko da ljudi bas setaju okolo sa ukljucenim BT-om![]()
maraschino - PTICICA
sucks....![]()
@3aTmr, začudio bi se koliko ljudi to ima uključeno, ne znaju ćemu služi, ali im se sviđa ikonica![]()
ma mislim da je fora taj blue, pogotovo mi se svida multiplay igranje preko njega, da igraci ne moraju biti 20cm jedan od drugog. to me najvise impresionira
ma još to nije to. blesa se svako malo. ali je bito je da je krenulo.
dobar grah daleko se čuje
Već su napravili prije takvo nešto, ali ne preko bluetootha. Mislim da je bilo i u Mobilu pod vjestima.
hebeš to kad se to navodi kao pozitiva a ustvari je velik sigurnosni propust, kako i gog kaže puno ljudi šeće se s upaljenim BT a masa njih nije ni promjenila tvornički kod 0000. Bilo bi fora nekom upast u BT slušalicu, na semaforu u autu npr. i onda mu heb..t sve po spisku direkt u uho.![]()
da ali korisnik treba potvrditi spajanje BT slušalice![]()
dobar grah daleko se čuje
moze se i to izbjec garant. pravila postoje da se krse![]()
@nered, kroz prozor mu mahneš da potvrdi..
@hrco..nije ipak to tak debilno napravljeno da se može delat kaj očeš, zato i postoje kodovi
znam da nije debilno, mislis da se nemoze to probiti
Bookmarks