Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2008
    Bodovi
    3.379
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.379, Nivo: 13
    Bodovi: 3.379, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao genius_ Pregledaj post
    Pozdrav,
    da li si prmjetio da ti posle instalacije Garmina Xt baterija krace traje cak i kad ne koristis navigaciju?
    Meni je Garmin Xt prosto jeo bateriju na G810 zato sto neki fajlovi ostaju aktivni cak i kad izadjem iz Garmina?
    Evo spoj telefon u mod prenos podataka, ili karticu prebaci u citac kartica na racunar. Na racunaru omoguvi pregled skrivenih datoteka i fajlova. Na karici onda odi u folder SYS, pa u subfolder BIN i tamo izbrisi fajl "CardRunner.dll"
    i vidjet ces promjenu. Ja sam skoro mislio ici vratiti telefon, koliko me je zivciralo. Sad sam zadovoljan. I jos nesto. Ja kad god zavrsim sa koristenjem navigacije za svaki slucaj izvadim i vratim karticu da budem siguran da nece i dalje nesto da radi iza ledja

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    6210nav, i7500
    Operater
    VIPnet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao malenii Pregledaj post
    Evo spoj telefon u mod prenos podataka, ili karticu prebaci u citac kartica na racunar. Na racunaru omoguvi pregled skrivenih datoteka i fajlova. Na karici onda odi u folder SYS, pa u subfolder BIN i tamo izbrisi fajl "CardRunner.dll"
    i vidjet ces promjenu. Ja sam skoro mislio ici vratiti telefon, koliko me je zivciralo. Sad sam zadovoljan. I jos nesto. Ja kad god zavrsim sa koristenjem navigacije za svaki slucaj izvadim i vratim karticu da budem siguran da nece i dalje nesto da radi iza ledja
    ja sam poludio s tim baterija mi nije izdrzala od 7 u jutro do 7 na vecer uz 15-20 sms i sat razgovora, jucer pobrisem cardrunner i danas tj jucer od 9 u jutro do sad 1 crtica se spustila a isto korištenje plus 15 ak slika s blicom
    danas sam mislio da je u kvaru da mi nije vise dobar indikator za bateriju ali mobitel je hladan i dok telefoniram prije mi je gotila ruka od baterije koliko je topal bio!!
    Motorola Mpx220 odavno crko ali nostalgija.. > Samsung G810 > Nokia 6210 navigator > Samsung i7500 Galaxy...> HTC Hero

Slične teme

1. BioShock: problem kod instalacije
    By robby14 in forum Igre
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 23-05-2008, 00:22
  2. problem oko instalacije
    By domba in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 08-06-2006, 00:12
  3. Problem kod instalacije
    By danijel_13 in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 9