2rospaya: lolhehe, ni meni ne treba i ne zanima me gdje se nalazi ali cu malo proucit
![]()
Stvarno ne mjestu gdje ti ne treba![]()
to je super čuti, da se uređaj ne ledi.
Sada možda malo glupo, ali mislim imate koje app. instalirane na njemu. I da nije bilo potrebe za soft resetom ni prilikom surfanja. To se stvarno ali VELIKI + za sam uređaj + dobre specifikacije samog uređaja.
HC4L
od pola je,od druge polovice losije...
ocito ti i ja imamo razliciti poimanje pojma super...mlad si,naucit ces s vremenom![]()
Kakate obojica. Vec sam stavio link od usporednog testa gdje se pokazalo da je kamera ok. Evo vam link jos jednom
http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd-review-300p7.php
Kad tvrdite da je kamera super, ili da je sranje, potkrijepite to argumentima (slikama) a ne da laprdate bezveze.
ne treba mi gsmarena,ja sam fotkao par puta ,vidio na sta to lici..da se razumijemo meni je i 2mpx dosta na mobu,pa tako i ta kamera...a za 5mpx ispod prosjeka,kao u idealnim uvjetima, tako i cim ode malo sunca,koma....onaj budget lg sa 5mpx daje bolje fotke..
http://www.phonearena.com/htmls/HTC-..._2060-p_4.html
Slazemo se u vezi nevaznosti kamere na mobu.Ja za svoju arhivu slika sigurno ne bi stavljao fotke s moba, a za ostale gluposti mi kvaliteta nije presudna.
Ipak mislim da si malo pretjerao u pljuvanju po kameri hd-a. Toliko losija od konkurencije nije i zato sam stavio link na gsmarenu gdje je paralelni test slicnih kamera. Mislim da su ok usporedni testovi, a ne da netko ispuca par fotki i kaze to je sranje.
Da se razumijemo po mojem ukusu su sve lose i uopce ne hvalim kameru na hd-u.
Kako je s GPS-om? Koliko treba za lock, ima li problem s lag-om (kao HTC Touch pro)?
Kakvo je tipkanje? Moze li se i u landscape modu? Navikao sam na tastaturu ...
Thnx.
GPS je izvrstan..radio sam s google earthom, meni radi ok, spajanje je nista ekstra u odnosu na druge HTC-ove.
lag? lag je samo mistika na HD-u
tipkanje je izvrsno,eto zbilja kao zakorjeli QWERTY user (u hardverskom smislu), naviknuo sam se kroz 2 dana na ovu tipkovnicu i izvrsna je..
Ne pisem samo sms-ove nego i e-mailove, stoga pisati duzi e-mail nije problem., landscape mode? mislim da toga ni nema, ispravite me ako grijesim.
sad ovo i ne kužim, landscape mode, na što si mislio? a tvoj odgovor na ovo pitanje
ja posjedujem također HTC bez hardware-ske tipkovnice i mogu tipkati u landscape modu, neznam dal mislite na to ili??? Stogane ne vjerujem da ne može to i noviji model (brat) isto, odnoso tipkanje u landscape modu.
HC4L
Gps je jako dobar. Lock je jako brz. Nema gubljenja signala.
Gps lag postoji (kao i na svim uredajima) ali nije problem jer je minimalan.
Ako si mislio na lag od 50 i + metara - toga nema.
(testirano na igo 8.3.2. mireo miomap 2008 i garmin mobile xt 5.00.20).
Po defaultu nema landscape moda osim u operi i htc albumu. Postoje dva rjesenja. Mozes schapsovim advanced config toolom omoguciti pod settingsima landscape mod, ili instalirati neki od programa koji koriste akcelerometar u svim programima npr gyrator...
Tipkanje je, prema ostalim uredajima bet tipkovnice super, jer su tipke na ekranu vece zbog velikog displaya, i cini mi se da je osjetljivost ekrana veca. Ipak puno mi je lakse tipkati na hardverskoj tipkovnici.
Zadnji uredio ce3hel : 21-12-2008 u 11:50
Bookmarks