Koje si drivere koristio?
Imam od frenda w377 i treba ju otključati, skinuo sam program iz gogsovog posta za otključavanje ODM modela, sad me zanima jel se netko igrao s tim jer imam nekih problema s driverima... imam tamo i neki tutorial, ali traži me da instaliram "Motorola.9.0.msi" Tražio sam i našao sam svašta.... Jel netko radio s tim slučajno???? Svaka pomoć ja dobrodošla.....
Koje si drivere koristio?
znači da imoraš maknut neke stare drivere od motorole......Before unlocking some of these models
He has to do the following:
Opens Panel Control.
Going the add/remove Programs and uninstalls all of the drivers Motorola.
Following it installs the Driver LOCOSTO Motorola.9.0.msi.
(Go to of Support of Rocker and download this Driver)
Following it is going C:\programs\files\common Files\Motorola shared\MotPCdrives.
Here you click in the file “Motorola Driver Installer.exe. The Process Clean is executed
Because the program opens marked in Clean Only, to do exit and to close all of the applications.
To turn off the Computer and to turn ON again.
To open Rocker ODM (Lasted version), select the Model Phone, connect the Phone
With the Correct cable, Without Battery, soon following to click in Connect.
He notices: in Task Bar's part he will appear LOCOSTO, don't give importance
To insert the Battery, the program begins to read the Phone.
If stop, to remove the battery and to put again, the program finishes the reading.
After this part you only to Click in Unlock Net.
Take note, these models will stay in flash way during only 5 seconds, if no communication began, Phone will go to the way of carrying.
OK concludes.
Mobile Phone Is Unlocked.
2 minutes for all, Install drivers and to unlock.
Important:
You need have very charged battery and to have a Cable in good Conditions.
This is the most important to unlock any phone with success
Vjerojatno se kolju.....
koistio sam onaj motorolin driver package, to su oni koji se instaliraju sami.... ali kad ukopčim w377 windowsi jave da su našli usb device i da ja trebam sad drivere za to....
Fali ti ovaj Motorola.9.0.msi
EDIT; LOCOSTO Unlock
Mislim da je to što ti treba
DRIVERS download
Zadnji uredio The Judge : 10-11-2008 u 20:44
Po tom tutorialu sam i ja radio, fali taj "Motorola.9.0.msi".... ovo sam rapida je .do file koji mi objašnjava nešto slično kao i tutorial.... svuda piše da trebam kabal od t191, e sad taj kabal s jedne strane ima 2,5 inc jack a sa druge serial port..... to mi nije jasno s obzirom da bi to trebao biti data kabal i to se kao onda šteka na mjesto slušalica....... ne razumijem!
Zadnji uredio The Judge : 10-11-2008 u 21:16
nije kabal bitan, bitno je samo dobro postaviti drivere.
Kabal mora biti mini USB, a sad što se drivera tiče.... s njima kao i bez njih... kao da nisu za mobitel.... strava! Probao sam sve USB portove... probat ću na drugom kompu kad budem imao priliku...
Nemoj se ljutit zbog ovog pitanja,al kako si ti to instalirao drivere? Objasni mi,pa cu ja tebi objasnit gdje grijesis. 99% sam siguran da ih nisi dobro instalirao...
Driveri za tu Motorolu (a i W375) se nalaze u memoriji uređaja.
Inače se taj model otključava sa USB-COM port kablom (ne kao ostale "ne ODM" Motorole preko USB kabla) i taj data kabel koji se spominje (T191) se ipak ukopčava u utičnicu za slušalice koliko god to zvučalo čudno tako je.
Evo u privitku driveri skinuti sa W377 i upute za instalaciju istih a služe samo za punjenje baterije preko USB porta:
Zadnji uredio sms freak : 11-11-2008 u 01:34
To je taj kabal....
http://us.st12.yimg.com/us.st.yimg.c..._2025_98841303
Našao sam izlaz pinova za kabal, tako da ću ga sklepati nekako sklepati....
Punjenje preko usb-a mi je radilo i s onim motorolinim driverima....
Bookmarks