Wooooooow zovite druge mreze za samo 1,48 kn haha i poruke za 48 lipa... Ne razumijem ljude koji rade uznu to nego Tele2, 0,49 sve mreze, 29 poruke...
Wooooooow zovite druge mreze za samo 1,48 kn haha i poruke za 48 lipa... Ne razumijem ljude koji rade uznu to nego Tele2, 0,49 sve mreze, 29 poruke...
Evo ljudi poput mene namjeravaju to uzeti. Imam Tele2 pretplatu ali mi ponekad treba i 098 broj (sad imam pretplatu ali ful rijetko koristim- više manje iz razloga da potrošim jer mi ugovorna obveza traje još 15 dana). Ustvari koliko sam shvatio iz ove tarife, jedina stvar koju ja moram platiti je 12.5 kn mjesečno za radijsku frekvenciju, zar ne? Vidim da piše da se tijekom trajanja ugovora ne plaća minimalna mjesečna potrošnja. A ionako ne namjeravam ostati na toj tarifi kad završi ugovor. A zašto ne nabaviti mob za 100kn, nikad neznam kad će mi trebati.
U tom i je fora, mazanje ociju. Kao dobio si mob za 100kn al ti to na kraju ispadne puno skuplje. Tak se i moja mama zahebala, kao jeftin mobac i onda svaki mjesec x kuna.. Nisu oni ludi da daju jeftino a da nemaju masnu racunicu
P.S. ima tu neka caka, nebi oni dali mob za 100, jer ak nebi uopce koristio njima nebi islo ni tih 12,50kn jer to ide Vijecu za telekomunikacije il kak se vec zove
Tele2 ima tarifu PLAN 0 u kojoj se ne plaća mjesečna naknada i imaju povoljne cijene mobitela. Cijena prema svim mrežama je 0,79kn/min, a SSMS 0,29kn.
Ako već razmisljas o nekoj slicnoj tarifi ovo ti je sigurno isplativija opcija.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=58774
Ako usporedite ovu tarifu sa flex tarifama onda ovo ispada da je najpovoljnije što T-mobile nudi.
Sve u svemu nije sve tako crno, ima malo i tamno sivog.
Velika je šteta da se postojeći pretplatnici nemogu prebaciti na ovu tarifu ili ja taj podatak nisam našao.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Bookmarks