E thanx na upozorenju... ja baš sad došao na net da ga skinem pa da se malo zajebavam s njm....![]()
Pazite ovo:Jučer ja skidan logomanager sa vaše stranice (www.mobil.hr),i tako ja skinem logo manager i pokrenem norton antivirus za svaki slučaj mislin si ja,i tako krene virus scan.2 min kasnije mi se pojavi ekran od dos-a na kojemu piše nešta tipa blablabla virus in blabla logomanager.exe options:delete repair ignore.Pa čekaj malo šta je u instalacijskom fajlu od logomanagera virus!!!??ja pomislih virus ili ne,ovo ja brišem.
Ja si brijem da je u logomanageru virus jer kad sam prošli put skido logomanager,i to sa logomanagerove stranice,nakon instalacije je prošlo tjedan dana i kompjutor je poludio(čitaj system gone down) pa sam mora formatirat disk jer bi došo samo do prvog desktop ekrana i onda bi se počeo ponašat ko da je napushen(počeo bi javljat grešku na kernelu i šta ti ja znam)
možda sam u krivu ali nebi bilo loše provjerit da nije kaj u bedu i
E thanx na upozorenju... ja baš sad došao na net da ga skinem pa da se malo zajebavam s njm....![]()
pa ne sidas sa Mobila logomanager... www.logomanager.co.uk za najnoviju verziju, a za krek .... registrirajte ga, odlican je program
zapravo..skinite logomanager najnoviji sa http://www.logomanager.co.uk/download.php a ja cu nekolicini najbrzih darovati registraciju
i niti rijeci majku ;-)
Look at the time i reci jesam li prvi koji sam ga skinuo??![]()
Neznam o kakvom se virusu ovdje radi pa bi molio g. Moralesa da mi napise o kojem virusu se to radi jer sve stvari koje se nalaze @mobil.hr su virus free i pregledane od virusa. Naravno u licenci koji ste prihvatili pise da mobil ne odgovara za posljedice koristenja tog programa. Bez obzira na to prije uplodanja programa oni su pregledani od virusa i koliko ja znam u njima nema virusa.
Vjerujem da se ovdje radi o nekoj zabuni i da ste vi dobili od negdje drugdje virus koji je zarazio fajl logomanager.exe
Dakle kao zakljucak - na mobilovom sajtu nema virusa
Bookmarks