takodje kod mene nema nikakvih problema,pa jesil prijavljen na net uopce preko operatera svog???
Zašto bi bio preko neta prijavljen? Želim se spajati preko wlana a ne preko mreže.
probaj updateat soft. Neznam, meni nije to radio...
One day, sky went blue...
ja se na svom w705 spojim na Wi-Fi i onda lijepo na mini operu 5 i sve lijepo radi...
čudan ti problem,kao sto je rekao fico,odi na seus pa update-aj soft
ovako imam problem sa sony ericsson update service-om....
kad spojim svoj w705 bila je mogucnost ako imate problem sa softverom mozete ponovo instalirati isti,ali sada je vise nema
sada samo pise vec imate najnoviji softver i jedina opcija mi je izlaz!
e sad kako natjerati seus da me pita imam li problem sa softverom?![]()
E pa tako je imeni kad mi je krepao! Pa sam metnuo w705a i nisam dobio FB for SE... Pa sam naso i na homescreen nema facebooka... Kaze Application error
A i bolji mi je malo w705a, ima par bugova, al briga me![]()
mene zanima koliko je glasan, jer imao sam w580i i glasnoca mu je bila ok, a prije su hvalili w910i da je odlican da je glasan a kad sam poslusao pjesmu neku boze sacuvajtako da zanima me u usporedbi s w580i da li je glasniji od njega? hvala
![]()
imao sam prije w580,to se ne može uspoređivati
w580 je daleko bolji po zvučniku,ima mi frend w705 i zvuk je...hm...jako slab
kad pušta muziku onda skine masku da bi se bolje čulo ali ne pomaže
jedan drugi prijatelj ga je skurio s nokiom 5130,w705 se nije čuo kad je on pustio glazbu na 5130 :/
da, malo je zvucnik slab... Zato ja sa mp3 gain pojacam pjesmu da je malo glasnija, nie nesto, al pomogne... Ili acoustic driveri mozda, neznam, to jos nisam probao![]()
znaci ako budem uzimao bolje da ostanem pri w580i? a koji jos od sony ericssona je glasan npr kao w580i ili da je glasniji od njega?![]()
Ok, crko mi je wi-fi... Jednostavno trazi ali nista ne nalazi... Dva puta sam ga flashao, ali opet isti problem. Kaj, da ga vozim na servis? O.o
Imam problem. Na mobu nakon mnogo padova, otišao mi je slajd, teško se otvara i zatvara. Zanima me dali je tko imao iskustva sa popravkom slajda i kolka je cijena toga?
Nisam glupmac adresa mi je 00-00-00-00-00-00, tak da je garant hardverski, vidjet cu sutra, nikad se nezna, vidim po netu da likovima preslo prek noci, ak nis, servis me lepo ceka
![]()
Bookmarks