Čim prije neki osobni review od strane forumaša bio bi dobar jer meni i ovaj ulazi u izbor kupnje![]()
evo ja uzeo ženi neki dan kao neku vrst nastavka(zamjenu) za njen stari w850.
Sad neki plusevi i minusi u odnosu na njenu 850-icu koje sam uspio u kratkom vremenu primjetiti.
Plusevi:
- izgled, dimenzije(tanak), materijal
- ekran koji je 2,4" za razliku od 2"
- akcelerometar
- čini mi se da je nešto brži
- snimanje video snimki koji je dosta napredovao ( ali još zaostaje za mojom nokiom)
- WiFi , kamera 3mpx
Minusi
- iako je kučište metalno kad se otvori , nekako je klimavo , odnosno prema mojoj nokiji nije neka razlika , ali w850 je u tom pogledu puno bolji. Čak i danas nakon 2 godine sa nebrojenim ispadanjem iz ruku , bacanjem od strane djeteta, 850-ica je i dalje kompaktna i nema nikakvih znakova klimanja.
- srednja tipka(navigacijska) je također nekako klimava
- fali neki popularniji browser ( kad več ima WiFi)
Daljnje utiske ću dati kad ga budem imao prilike malo više koristiti.
motorola user
Čim prije neki osobni review od strane forumaša bio bi dobar jer meni i ovaj ulazi u izbor kupnje![]()
A na čemu temeljiš to svoje mišljenje? Mislim ne kužim, čovjek ima taj mob, pa valjda zna o čemu pričaPogledaj si specifikacije ako ne vjeruješ...
u vip ponudi imaju w715?
to je isti ovaj ili? u cem je razlika?
Identicni samo je W715 vodafone brand i IMHO ima lijepsu onu crno ljubicastu masku..btw ima sestra W705 i mob je strava,ali je t-mobileov soft ocajan i pod hitno cekamgeneric soft da ga flashnem.Wifi radi savrseno
For the hoven lands...
WiFi ima , isprobano. Ono što mi se sviđa u mobu je preglednik slika (slide show) koji je dosta napredovao od w850-ice. Akcelerator radi ok. Probao sam nekolicinu programčića (light saber , libelu, igre, mjerač akceleracije).
Mogu reći da kad stavite okomito mobitel da stvarno pokazuje negdje cca 9,81 m/s2. Igre su malo nespretne (vjerojatno se treba priviknuti). Zakretanje ekrana je djelomično ok . Odnosno funkcionira , ali ponekad malo tromo (u odnosu na iphone). Ono što me smeta i što nisu ispravili je što ne možeš ( ili ja barem nisam uspio nači) kako promjeniti funkciju lijeve i desne soft tipke.
To je zasad to.
motorola user
Ovo zadnje se može promjeniti moddanjem.
motorola user...kakva je čitljivost na suncu? Jel kvaliteta ostaje ili se moraju oči naprezati?
Isprovaj to pa javi jer mi dosta bitno pri odluci kupnje...
----------Sony Ericsson----------
evo da ja napisem..citljivost na suncu je ok..imao sam prije k610 i puno je bolje...
btw.zanima me jel netko moddao ovaj mob,jel postoje dobri accustic driveri jer poslije mog k610 mi je ovo stvarno preslabo,cak i na slusalicama...
Zadnji uredio type-r : 13-05-2009 u 21:09
jel ispadaju jos kome slike mutne s ovim mobitelom?ispadaju losije nego na w580![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
ja sam stavio druge acoustic drivere i bolji je zvuk te drugi camera driver
sad kad gledam slike snimljene s k850 i ove s w705,razlika nebo i zemlja
Mi6 Black
opet ja s pitanjem...nije mi jasno,google maps na kojem principu rade,zasto samo preko neta,a oderedi odmah tocnu lokaciju gdje sam i isprobano ok radi...
gore se navodi da je mob isti kao w715,on je vodafonov,ali taj mob ima gps..jel ima i ovaj ali nije softverski omoguceno ili?u cemu je kvaka?
editk.tnx.ipak,mislim da mogu dobit odgovor na 2 dio posta.to ej vezano za ovaj mob..kak ona ima,ovaj nema a isti su
Zadnji uredio type-r : 19-05-2009 u 22:54
Ovo je off-topic ovdje. Postoji vec druga tema posvecena GM, a osim toga ovo zapravo nije specificno za SE, pa bi bilo bolje raspravu nastaviti u drugom podforumu...
Koliko znam, GM u nedostatku GPS hardvera radi principu triangulacije, zna polozaje GSM transpondera te iz snage signala prema tri najbliza (najjaca) otprilike izracuna polozaj.
Koliko sam ja shvatio, on se spaja na antenu? Onda sam krivo mislio. BTW, piše do 2900m razlike, a meni fula kakvih 500m, tako da je dosta točan.
pa dosta je tocno.stvarno..onda wnw aktivirat i ok
Jel zna netko gdje bi mogao kupit novo Kučište za W705?
Zvao Simel ali oni nemaju.
Ima li neki vlasnik w705 da mi odgovori?
Na mobilnisvet test kažu da mobitel ne snima VGA video pa su stavili primjer snimljen mobitelom pa je isjećak u formatu mp4 rezolucije 640x480 sa 15 fps!
Jel sad snima tako ili neka greška?
snima 320*240
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Evo kupio sam si mobitel, ma pre zadovoljan! U vezi citanja na suncu, ima neki senzor sprijeda podkraj slusalice, pa kad ste u tami ekran vam se "stisa", a na svijetlu "pojaca". Tako da gdje god da ste, nemorate stalno svjetlinu mrdat. Brzina je ok, ima WiFi i radi mrak, kameru i video neznam zakaj nisam jos isprobao, ali budem
Sve u svemu, ja sam zadovoljan!![]()
One day, sky went blue...
Pozdrav,
kupio sam u T-mobile novi SE w705 sa karticom od 4GB.
Problem je u kameri, naci kad snjimam Video , on mi snjimi samo od 5-10 sekundi,i tako spremi datoteku. u postavkama za kameru je sve namjesteno.
zanima me zasto nemogu duze od toga snjimati?
ako je netko imao slican problem, ili ako netko zna odgovor na moje pitanje, bio bi zahvalan da mi odgovori.
Hvala, pozdrav
Bookmarks