Što ti točno želiš napraviti? Ukoliko samo želiš razmijeniti kontakte na svom telefonu uključi BT, a na prijateljevom iz imenika odaberi da želiš poslati kontakt putem BT-a... Tako je na većini telefona, pa vjerujem da je i na Motorolama...
možete li mi reći kako da se usklade 2 motorolle za bluetooth povezivanje? Kako io gdje nabaviti od prijateljevog moba ime, url, korisničko ime ,zapoku , imenik i kalendar. to pitam jer kada oboje idemo na opciju za bt nikako ne možemo uspostavit vzu. molimo objasnite nam?![]()
Što ti točno želiš napraviti? Ukoliko samo želiš razmijeniti kontakte na svom telefonu uključi BT, a na prijateljevom iz imenika odaberi da želiš poslati kontakt putem BT-a... Tako je na većini telefona, pa vjerujem da je i na Motorolama...
Ako želiš poslati sliku, melodiju ili nešto slično, idi na opcije slike i odaberi kopiraj. Kada te pita da li želiš uključiti bluetooth vez odgovori potvrdno. Nakon toga odaberi "traži uređaje" kada završi s tim, samo odaberi ime prijateljeva uređaja. On tada mora potvrditi da želi primiti file i razmjena tada počinje.
ma ne ja uključim bt , i moj prijatej uključi bt , ali kada idem na handsfree-bt uključen-tražiti uređaje,nikako da nađe prijateljevu motorolu.? ja kada idem na opcije povezivanje imam opciju bt i usklađivanje. idem na usklađivanje i onsa mi piše damoram upisati ime, url ,zaporku,korisničko ime, putanje. ja uopće neznam gdje da nađem te podatke i čije da upišem moje ili od prijatelja?help!?
Zadnji uredio the man : 17-09-2004 u 19:44
Meni>Multimedija>Slike>odaberi sliku>Opcije>Kopiraj>Da>Traži uređaje!!!
Isti postupak i za sve ostale fileove.
"Usklađivanje" nema veze sa Bluetooth-om, to je IMHO sinkronizacija pomoću SyncML-a, u tom slučaju se mob preko interneta spaja na Exchange server i kupi sve potrebne podatke (kontakte, unose u kalendaru, možda i mailove...)
...pa na prijateljevom mobu idi najprije na slike,zatim u opcijama idi na kopiraj i idi na opciju vezanu za slanje preko BT-a(Meni>Multimedija>Slike>odaberi sliku>Opcije>Kopiraj>Da>Traži uređaje!!! --- tako nekako)
...zatim na svome idi na postavke BT-a i uključi ga da ti bude dostupan SVIMA...nadam se da kužiš...jer i ja sam imao problema sa spajanjem N3660 i Moto V525,ali sam na kraju uspio...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
e hvala vam puno!
Bookmarks