možete li mi reći kako da se usklade 2 motorolle za bluetooth povezivanje? Kako io gdje nabaviti od prijateljevog moba ime, url, korisničko ime ,zapoku , imenik i kalendar. to pitam jer kada oboje idemo na opciju za bt nikako ne možemo uspostavit vzu. molimo objasnite nam?
Što ti točno želiš napraviti? Ukoliko samo želiš razmijeniti kontakte na svom telefonu uključi BT, a na prijateljevom iz imenika odaberi da želiš poslati kontakt putem BT-a... Tako je na većini telefona, pa vjerujem da je i na Motorolama...
Ako želiš poslati sliku, melodiju ili nešto slično, idi na opcije slike i odaberi kopiraj. Kada te pita da li želiš uključiti bluetooth vez odgovori potvrdno. Nakon toga odaberi "traži uređaje" kada završi s tim, samo odaberi ime prijateljeva uređaja. On tada mora potvrditi da želi primiti file i razmjena tada počinje.
ma ne ja uključim bt , i moj prijatej uključi bt , ali kada idem na handsfree-bt uključen-tražiti uređaje,nikako da nađe prijateljevu motorolu.? ja kada idem na opcije povezivanje imam opciju bt i usklađivanje. idem na usklađivanje i onsa mi piše damoram upisati ime, url ,zaporku,korisničko ime, putanje. ja uopće neznam gdje da nađem te podatke i čije da upišem moje ili od prijatelja?help!?
"Usklađivanje" nema veze sa Bluetooth-om, to je IMHO sinkronizacija pomoću SyncML-a, u tom slučaju se mob preko interneta spaja na Exchange server i kupi sve potrebne podatke (kontakte, unose u kalendaru, možda i mailove...)
...pa na prijateljevom mobu idi najprije na slike,zatim u opcijama idi na kopiraj i idi na opciju vezanu za slanje preko BT-a(Meni>Multimedija>Slike>odaberi sliku>Opcije>Kopiraj>Da>Traži uređaje!!! --- tako nekako)
...zatim na svome idi na postavke BT-a i uključi ga da ti bude dostupan SVIMA...nadam se da kužiš...jer i ja sam imao problema sa spajanjem N3660 i Moto V525,ali sam na kraju uspio...
Bookmarks