nakon sto instaliras aplikaciju, pokreni je, ako se ne bude moglo spojit na net, restartiraj aparat pa probaj opet
Imam jedan problem kod LG-a, naime postavke mi sve stimaju, defaultni browser radi, ali aplikacije ne. Npr. kod Nimbuzza, pita me za pristup mrezi, pa dopustim, i izbaci error(Socket connection failed), isto tako kod instalacije opere(prethodno skinute s kompa..)...
Vjerojatno je problem u postavkama, kod browsera imam odabir koju odabrati, ali kod aplikacija ne, jer pored T-mobileovih imam I Sunriseove(ali ne mogu ih obrisati)
nakon sto instaliras aplikaciju, pokreni je, ako se ne bude moglo spojit na net, restartiraj aparat pa probaj opet
Evo probao sam, i opet error, povezivanje s internetom nije uspjelo.
sad preko mobitela, svog broswera, otidji na stranicu opere mini, skini je, odaberi da zelis zamjeniti staru verziju, trebalo bi raditi.
Ok, tak bi rijesio operu, ali druge aplikacije?
ima hack kako zaobici java security ogranicenja.
http://www.mygreatphone.com/
tu ces ga naci
Skuzio sam u cemu je problem, kad odem u moje igre i aplikacije, pa postavke, imam za wap koje treba odabrati, ali nazalost mogu jedino rucno(sto mi bas i ne uspijeva jer ne znam IP i pass...) pa ako netko zna postavke za T-mobile neka napise. Inace ja imam instalirane postavke(dobivene od T-mobile) ali ih ne mogutamo koristiti, nego jedino rucno(inace ako je mob brandiran dobi se s njim, kod mene je bio sunrise...)
Problem je rijesen, ipak je bila stvar u postavkama za aplikacije, ali se rucno moraju unjeti!
Uopće ne vidim gdje se te postavke ručno unose, molim pomoć.
pozdrav svima.
ukratko, da bi mogli na mobu koristiti java app koje trebaju mrežu (npr. Nimbuzz), treba podesiti Java profil. Potraži negdje u postavkama / povezivanje ili igre i aplikacije / postavke.
apn ovisi o operatoru.
Bookmarks