Koje su vaše preporuke?
Mislio sam uzeti 6300 u tom rangu, ali me zanimaju vaši prijedlozi prije nego što definitivno odlučim.
Koje su vaše preporuke?
Mislio sam uzeti 6300 u tom rangu, ali me zanimaju vaši prijedlozi prije nego što definitivno odlučim.
novo ili polovno, oglasnik ili trgovina, operater-ugovor ili što već????
HC4L
Može novo ili polovno, oglasnik ili trgovina, po mogućnosti bez ugovora.
Uzeo sam i K800 u obzir ALI smeta me onaj navigacijski joystick. Na T630 mi se pokvario a čuo/čitao sam da i k800 pati od istih problema.![]()
Imao sam K800 i nikad nisam imao problema s joystickom, a isto vrijedi i za sve koje znam da ga imaju, nikad problema
Meni je taj K800 vec tolko dosadio kolko ga ljudi ima i kolko ga se hvali, ali (bar sto se tice kamere) je jedna od boljih opcija u tom cjenovnom rangu.
Ja bih na tvom mjestu uzeo neku Nokiju tipa N73, jedina mana je sta je malo sporija...
Imao sam već E61i, a N73 je skoro pa ista brzina (čitaj: presporo, bar za mene). Imao sam i N82 a nakon toga se ne bi vraćao na nešto sporije od toga.
Druga stvar je da ne želim da je mob. prevelik (zato sam i mislio na 6300). Znači ne treba mi neka kamera od 5mpx i neke extra funkcije, glavno da mogu u kalendar upisivati obveze (i da se mogu ponavljati i da se može odabrati interval), slati sms, pozive, a sve ostalo je ekstra. Znači, ako ima neke ekstra funkcije onda super, ako ne nije toliko bitno.
Razmotrit ću još K800, a i dalje primam prijedloge.![]()
Kod 6300 je mana preslaba baterija, jesi mozda razmisljao o 6233? Baterija drzi 3 dana bez problema + odlicni stereo zvucnici, a ostalo kao na 6300.
Ej nemoj mi vrijedjat mob
Salim se, stvarno nije bas mala al se meni svidjaal onda nije ni K800 za tebe jer je i on dosta glomazan i nije bas atraktivnog dizajna
Mislim da je onda ipak 6300 bolji izbor![]()
Ajme sorry, nisam ni skužio tko ti je žena
Ma da, zato mi ni K800 nije baš nešto baš iz tog razloga.
Postoji mogućnost da uzmem E51 uz pretplatu na 24 mj. u T-Scuma, ali nekako ne želim davati više love njima![]()
Plus to što dvije godine nije baš malo.
Ma mislim da ti je bolje 6300 onda uzet ovak na crno, nije kodiran, nisi vezan ugovorom, ne placas im pretplatu. Ili dodaj jos 200-300kn pa uzmi e51 na crno.
I jos sam se sjetio jedne Nokije: 6120 classic, odgovara tvojim zahtjevima (lijepa, mala, brza) a bolja je od 6300.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Hmmm... 6120c nije loš. Ali opet za kojih stotinjak kuna više mogu uzeti E51. (WiFi FTW!) Čak se može naći i polovni za tu cifru, baš gledam po oglasima.
Ništa, razmislit ću malo o ovim kandidatima pa javim što bude.
E51 mi se ne čini loša, čak bih je stavio ispred 6120c, ali 6120c ipak dobivaš s garncijom. Nego evo pogledaj ovaj štosan link, ja sam ti već stavio neke kriterije po kojima je odabrao određene modele, naravno možeš si i sam pogledati, nije nešto ali orjentacije radi.
HC4L
Pao je E51 u t-mob.
Hvala na savjetima!![]()
Bookmarks