= Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
mislila sam sutjeti, no cemu.. evo, Gogs, ti si takodjer (barem si nekoc bio) aktivan na forum haeru. tamo na rid-u vec postoji tema u kojoj ljudi skupljaju svasta, i tamo su objavljeni podaci, i sad, javio se netko tko tvrdi da doticnog Marka dobro poznaje, netko tko je naveo citavu njegovu kriminalnu proslost, podatak da je te noci osim ljekarne obio i cvjecarnicu u tom selu i svasta jos nesto ruznoga.. ne mora biti istina, ali sto ako je? sto ako svotu koju mi uplatimo taj otac zapije u birtiji a niti opskrbi bebu niti investira u kucu?

puno toga u toj prici ne stima, ja sam samo ljudima htjela skrenuti pozornost da pripaze na svoj novac, jer nikome ne pada s neba.
svi pricaju o ocu koji zivi u slavoniji gdje je nezaposlenost anormna, a nitko se ne upita gdje je majka u citavoj toj prici i zasto nemaju niti porodiljni (na kojeg SVAKA zena, i ona nezaposlena ima pravo), zasto ne izganjaju djecji, zasto nisu trazili jednokratnu socijalnu pomoc i sl.

smatram da je beba prioritet. samo toliko.

EDIT: http://www.24sata.hr/news/otac-hvala...rstiti/160332/

etoga na. placate im krstitke. drito to je smisao tog sakramenta, pocastiti goste. i to je primarna stvar dok zivis u supi i dok ti je na kuci razbijen prozor.

ne, ja to ne mogu shvatiti..
ja sam dobio na facebooku desetke poruka da je prevarant i da je proveo noći u policiji. da je bio kažnjavan. no kad sam tražio dokaz ili bilo što da to može dokazat, jednostavno kasnije nije bilo odgovora.

Ok, što je loše ako naprave krstitke? Što će počastiti goste? jel ti znaš da danas više ne možeš krstit dijete bez 500 kuna?

Kao što sam rekao: njemu i njegovima na dušu ako su prevaranti, a ja ću ovo još detaljnije istražiti. Zanima me jako.