Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 48

Threaded View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam naveo podatke. Dakle, adresu, ime i prezime, tako da bi bilo kakva pomoć dobrodošla. Ako netko ne želi dati novac, nego nešto za bebu, nije isključeno. Dapače. Ako netko želi dati novac, neka da.

Na vama je izbor Sve u svemu, ja ću istražit iz prve ruke, tjedno sam 4 dana u slavonskom brodu, a garčin je selo nedaleko od broda. Provozat ću se, cura mi ima tamo rodbinu pa ću saznati iz prve ruke što je i kako je. Naravno, ako uspijem.

Sorry luna, ali moram ti napomenuti podatak da je u hrvatskoj nezaposlenost premašila 300 000. Tamo u tom garčinu je jad i bijeda. Slavonski brod je jedan od gradova gdje je najveća stopa nezaposlenosti. Ja sam tamo već godinu dana kako tražim posao. nisam uspio naći. Možda taj dečko ima osnovnu školu. Tamo se neće sigurno zaposliti. Ja sa SSS nisam mogao naći posao i na baušteli, a kamoli nešto bolje. Za jedan oglas konobara javi se 3000 ljudi. Dovoljno je da samo jedan od tih 3000 ljudi ima višu školu od njega. automatski se neće zaposliti.

Puno je tu faktora. Lakše je danas dobili na lutriji nego se zaposliti. Žalosno, ali istinito. A to što je njih više muškaraca u kući, to ne znači da im poslovi padaju sa neba.

Ajmo se radije angažirati i naći jednog poslodavca koji će zaposliti tog mladog oca.

Ako je već tako, ajmo mu onda pomoći da radi. A ne darivati ga, a da on sjedi doma. Ako ćemo tako. Možemo mi brslati do jutra, a da se nađemo u približnoj situaciji kao što je on, kako bi onda reagirali?
    Zadnji uredio GoGs : 22-02-2010 u 20:24

Slične teme

1. Pomozimo joj!
    By _Maniac_ in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 43
    Posljednji post: 03-02-2008, 14:56
  2. Pomozimo Hrvatskoj :)
    By Igor_zgb in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 19-04-2007, 09:43
  3. Pomozimo - humanitarne akcije
    By frish in forum Mobil Internet c@fé