mislila sam sutjeti, no cemu.. evo, Gogs, ti si takodjer (barem si nekoc bio) aktivan na forum haeru. tamo na rid-u vec postoji tema u kojoj ljudi skupljaju svasta, i tamo su objavljeni podaci, i sad, javio se netko tko tvrdi da doticnog Marka dobro poznaje, netko tko je naveo citavu njegovu kriminalnu proslost, podatak da je te noci osim ljekarne obio i cvjecarnicu u tom selu i svasta jos nesto ruznoga.. ne mora biti istina, ali sto ako je? sto ako svotu koju mi uplatimo taj otac zapije u birtiji a niti opskrbi bebu niti investira u kucu?
puno toga u toj prici ne stima, ja sam samo ljudima htjela skrenuti pozornost da pripaze na svoj novac, jer nikome ne pada s neba.
svi pricaju o ocu koji zivi u slavoniji gdje je nezaposlenost anormna, a nitko se ne upita gdje je majka u citavoj toj prici i zasto nemaju niti porodiljni (na kojeg SVAKA zena, i ona nezaposlena ima pravo), zasto ne izganjaju djecji, zasto nisu trazili jednokratnu socijalnu pomoc i sl.
smatram da je beba prioritet. samo toliko.
EDIT:
http://www.24sata.hr/news/otac-hvala...rstiti/160332/
etoga na. placate im krstitke. drito to je smisao tog sakramenta, pocastiti goste. i to je primarna stvar dok zivis u supi i dok ti je na kuci razbijen prozor.
ne, ja to ne mogu shvatiti..
Bookmarks