= Citat = Izvorno postao The Untouchable Pregledaj post
Da li se postoji u HR servis za iphone 3g?
U T-com / T-mobile centar se iPhone kupljen kod njih moze odnjeti na popravak, ali servis u hrvatskoj NE POSTOJI, vec ga oni salju u MAĐARSKU na servis... kazu da to traje najmanje 15 do 20 dana... ja ga cekam vec 38 dana i jos nije popravljen. Bio sam 5 puta kod njih i svaki put su uzeli moje podatke da ce se javiti voditelj poslovnice, ali to niti jednom nije ucinio...

Aparat je kupljen u T-com centru u Avenue Mall-u u Zagrebu. I kupljen je s tvornickom greskom, nije se pokvario tijekom koristenja i bez obzira na to ne mjenjaju uredjaj za novi jer jedino s Appleom nemaju ugovor koji to omogucuje...

Po zakonu o zastiti kupaca nakon 45 dana imam pravo na novi uredjaj pa cu ih traziti i novi model koji je vec izasao prije 10 dana u prodaju u svim susjednim zemljama, a u HR ce doci kroz par dana... to je jedini razog mom strpljenju inace bi vec ispizdio...

Razmisljam da li da ih dam u novine s obzirom na sve... vidjet cu kroz par dana kako ce reagirati kad zatrazim novi aparat ))

SAVJET: ako je manji kvar popravite ga za par sto kuna u servisu koji nije T-comov, jer ce te ostati bez aparata sljedecih mjesec dana ili vise...