Da li se postoji u HR servis za iphone 3g?
ma nije mi bitna cijena, telefon mi ne radi, nema mreže uopće, nema imei, iccd, wi-fi i bluetooth i piše repair needed, neznam više šta da radim, probao sam restore sa svim živim FW i ne radi.
Pokušaj s ovim http://support.apple.com/kb/TS1683
probao, ne radi
Nazovi Filex i pitaj ih mogu li štogod srediti.
Jedan kolega je nosio tamo svoj, privatno naravno.
U T-com / T-mobile centar se iPhone kupljen kod njih moze odnjeti na popravak, ali servis u hrvatskoj NE POSTOJI, vec ga oni salju u MAĐARSKU na servis... kazu da to traje najmanje 15 do 20 dana... ja ga cekam vec 38 dana i jos nije popravljen. Bio sam 5 puta kod njih i svaki put su uzeli moje podatke da ce se javiti voditelj poslovnice, ali to niti jednom nije ucinio...
Aparat je kupljen u T-com centru u Avenue Mall-u u Zagrebu. I kupljen je s tvornickom greskom, nije se pokvario tijekom koristenja i bez obzira na to ne mjenjaju uredjaj za novi jer jedino s Appleom nemaju ugovor koji to omogucuje...
Po zakonu o zastiti kupaca nakon 45 dana imam pravo na novi uredjaj pa cu ih traziti i novi model koji je vec izasao prije 10 dana u prodaju u svim susjednim zemljama, a u HR ce doci kroz par dana... to je jedini razog mom strpljenju inace bi vec ispizdio...
Razmisljam da li da ih dam u novine s obzirom na sve... vidjet cu kroz par dana kako ce reagirati kad zatrazim novi aparat))
SAVJET: ako je manji kvar popravite ga za par sto kuna u servisu koji nije T-comov, jer ce te ostati bez aparata sljedecih mjesec dana ili vise...
Imas servisera kojeg svi hvale - prosurfaj pa mu posalji upit, zove se Tomm
Mene je za kompletnu promjenu maticne ploce na iPhoneu 3G sto je najskuplji popravak trazio oko cetvrtine cijene iPhonea (na crnom trzistu) sto je sasvim fer jer sama maticna ploca kosta i vise od toga... Da sam znao da cu do sada 38 dana cekati T-comov servis ( i jos ga cekam ) ne bi ga njima niti davao na popravak, jer sam ovako za 2 dana mogao imati uredjaj...
Sretno svima!!!
Naravno, Tomm je najbolji, iz mog iskustva.
Mozes ga naci na MacKorisnik forumu pod tim nadimkom.
Forumaš godine :)
prvo, ispricavam se zbog dizanja ove teme, ali me zanima serviser za 3g u blizini vinkovaca(osijeka). nosio sam ga kod nas u jedan servis, ali kazu da je nes s maticnom i da se to ne moze popravit, a sad vidim da je "popravljivo" pa molim za pomoc.
g zona u osijeku?
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Zdravooooo..imam jedno pitanje i bilo bi mi jako drago kad bi mi neko znao odgovoriti)
Prijatelj je kupio iphone 3gs 16 GB ( nov ) u americi, mislim da je preko e-baya.
Kad ga je raspakovao vidio je da na ekranu odnosno ispod njega imaju dvije crte, da je dugme malo izgrabano i da je display ( ekran ) u gornjem lijevom cosku izasao iz lezista ( neka 2 mm ).
Momak sumnja da je telefon nov i misli da su to posljedice neke popravke. Razmislja da vrati telefon momku koji mu je narucio preko e baya..
Ako neko ima neki savjet ili iskustvo sto se tice ovoga nek pise)
Hvala
Bookmarks