Imali sta od screnshot-a ??? da dzba ne zauzimam mmc ako su sirna slova kod prevoda.![]()
Imali sta od screnshot-a ??? da dzba ne zauzimam mmc ako su sirna slova kod prevoda.![]()
instalitaj SM ,odlican je to player a sta se tice titlova tu ces se tek iznenaditi kad vidis kako su dobro čitljivi.
sad sam probao, prebacio sam 15minuta filma i titlovi su super vidljivi, i sa vece udaljenosti. ako zadrzim nokiu, definitivno kupujem vecu mmc i card reader, isplati se zbog ovoga![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...samo pazi da si ne bi instalirao neke programe koji rade u pozadini jer ti onda Smart Movie, točnije filmovi, neće raditi (tako je bilo na mojoj 3660)Izvorno postao flOorKilla
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
posto sam vidio da pregovaras u vezi p900,samo da ti kazem da je i na njemu ista situacija sa smart moviem,slika je super titlovi također.
e pa na njemu mora da je i boljeali on ne prima mmc kartice jel?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ne mmc ali prima ms duo kartice,navodno do 128mb ali to se da riješit sa odgovarajucim update-om softvera.no necemo sad offtopic,ako te zanima nesto u vezi moba pm mi.
At laaastnabavio sam Smart Movie 2.72(to je trenutno zadnja službena verzija) cr**ed by oWnPDA,sve radi za 5.
Ako koga zanima ima na h**p://www.aivanet.com/attachsearch.php,samo upišete SmartMovie.
Zadnji uredio sms freak : 20-03-2005 u 19:57 Razlog: nisam uključio e-mail reply report :D
Bookmarks