Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 30

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao boris9 Pregledaj post
    Kao korisnik oba modela mogu reci da su male razlike
    n95 8gb ima bolje zvučnike, malo bolju leću na aparatu 2.8/5.6 (n96 2.8/5.2)
    Istina da n96 ima lošiju bateriju al se napuni za sat vremena, dok n95 treba četri.
    ma koja 4 sata za punjenje N95?

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    n85
    Operater
    T-mobile, Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i koji je na kraju bolji mobitel za kupiti? planiram uzet jedan od ova dva mobitela...bitna mi je navigacija...da je brz mobitel...memorija mi nije toliko bitna...tj. 8 GB mi je vise nego dovoljno...al mi je i dizajn bitan, gdje mi je n96 ipak ljepsi, al je je veci...ccc

a cjenu da ne spominjem, n95 pala cjena jebeno...pa me zanima dal se isplati dat vise i kupit n96...

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bokyz Pregledaj post
    i koji je na kraju bolji mobitel za kupiti? planiram uzet jedan od ova dva mobitela...bitna mi je navigacija...da je brz mobitel...memorija mi nije toliko bitna...tj. 8 GB mi je vise nego dovoljno...al mi je i dizajn bitan, gdje mi je n96 ipak ljepsi, al je je veci...ccc

a cjenu da ne spominjem, n95 pala cjena jebeno...pa me zanima dal se isplati dat vise i kupit n96...
    ja sam u istoj situaciji kao i ti i čitajući po forumima odlučila sam se za n95.. kud je brža, kvalitetnija, nije plastično kućište, manja je i i memorija je i više nego solidna.. je da je n96 ljepša, ali čula sam da je dosta kvarna.. tako da bolje nemoj eksperimentirati sa kunicama i odluči se za n95 (kao i ja ) Probaj naći crnu n95, meni izgleda ljepše.. eto toliko od mene

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove