Riješeno!
Master reset!
Nije pomagalo ni gašenje-paljenje moba, a pošto sam već imao zadnji firmware na mobu nije mi preostalo ništa drugo nego master reset.
Riješeno!
Master reset!
Nije pomagalo ni gašenje-paljenje moba, a pošto sam već imao zadnji firmware na mobu nije mi preostalo ništa drugo nego master reset.
evo vidim da je izasao novi fw...pa prije updatea da se malo informiram.
Je novi fw hackabilan? jel se moze preko helooxa? i da li treba neka procedura prije, ili mogu ko do sad hard reset,update i onda hack(volim da mi mob ide od 0, da nema nekih zaostalih fajlova, posto dosta pizdarija instaliram)?
jesu na novom fw ispravili na kameri ono zelenilo kad se slika u tamnijim uvjetima?
Da da i meni se to par puta događalo, pretpostavljam da je zbog toga što sam imao isti broj pod dva kontakta, uglavnom riješio sam kada sam sredio imenik.Nego dali je moguce da kada se uđe u imenik da budu prikazani kontakti sa sim kartice a ne iz mobitela
Imam novi fw i heloox ga rješava kao i dosad. Nema posebne procedure, samo spojiš i napraviš update. Mislim da nemoraš raditi master reset jer kad napraviš update sve aplikacije instalirane u mobitel nestaju (ostaju samo one na kartici).
Što se tiče slika, ja nisam to zelenilo primjetio ni prije, ali čitao sam o poboljšanjima u novom fw (http://nokiaaddict.com/2009/11/27/fi...1-v400-21-013/), pa spominju poboljšanja na kameri.
Ja napravio update na 400 i moram reci da nisam nesto pretjerano zadovoljan. Mogu samo reci sporo, sporo, sporo. Svemu treba duplo vise vremena od 200. firmware-a!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Bookmarks