Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 630

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    HTC Desire & Samsung J700
    Operater
    VIP & TELE2
    Bodovi
    4.440
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.440, Nivo: 15
    Bodovi: 4.440, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao basic106 Pregledaj post
    Nisam pročitao cijelu temu pa se unaprijed ispričavam ako je bilo govora o tome... Evo ovako... imam E66 već cca 2 mjeseca i imam problem koji me strašno živcira a radi se o tome da telefon svakih cca dan-dva jednostavno ne želi pozivati kontakte iz imenika ili call log-a. Dođem do kontakta, odaberem broj, pritisnem poziv i..... ništa. Rješenje je da ugasim/upalim telefon i onda radi ok opet dan, dva, tri... I pogađate, ne radi baš onda kad hitno treba nekog nazvat...

Na servis ga nisam još slao jer novi fw nije bio dostupan na netu, a telefon i podaci u njemu mi trebaju, a i cijela ta procedura preko T-mobile-a me živcira... Sad sam vidio u ovom topicu da postoji fw 300.xxxxx pa ću pokušati s time, ali nekako nisam baš optimist...

Je li netko možda imao ovaj problem i kako ga je riješio, ako ga je riješio?

Do sada sam uglavnom imao nokie i s ovakvim problemom se još nisam sreo.

Inače, telefon je ok, ima sve što treba (osim štoperice ), baterija traje dan-dva, dizajn mi odgovara... Sve u svemu zadovoljan ali ovo s kontaktima je van pameti... a čitao sam da je i E65 imao takve probleme.
    Imao sam isti problem i riješio sam ga...

Prodao sam mob

Bio sam dva puta na servisu s njim. Oba puta malo naštimavanje slidea i programsko ažuriranje. Ovo s imenikom bi radilo par dana i opet banana, pa gašenje i paljenje pa bi opet gurao par dana, pa sam skužio da i slide čini čuda po tom pitanju, odnosno da ukoliko imam otvoren imenik i zatvorim slide onda se imenik zbrejka.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2009
    Mobitel
    E66, 6500s
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao matt750 Pregledaj post
    Imao sam isti problem i riješio sam ga...

Prodao sam mob

Bio sam dva puta na servisu s njim. Oba puta malo naštimavanje slidea i programsko ažuriranje. Ovo s imenikom bi radilo par dana i opet banana, pa gašenje i paljenje pa bi opet gurao par dana, pa sam skužio da i slide čini čuda po tom pitanju, odnosno da ukoliko imam otvoren imenik i zatvorim slide onda se imenik zbrejka.
    Dakle, ja sam doskočio ovom problemu tako da sam svakom kontaktu u imeniku dodijelio zadani broj, čak i onim kontaktima koji su imali samo jedan broj... Evo već dva mjeseca nisam imao problem da ne mogu pozivati iz imenika ili call loga i spasio sam se... Možda nekom pomogne...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [E51] kratki review, pitanja u vezi mobitela
    By zaja in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 286
    Posljednji post: 21-06-2011, 15:52
  2. [N82] korisnički review, pitanja u vezi mobitela
    By viperpitbull in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 338
    Posljednji post: 22-04-2010, 21:39
  3. Odgovora: 62
    Posljednji post: 24-02-2009, 17:05