Nisam pročitao cijelu temu pa se unaprijed ispričavam ako je bilo govora o tome... Evo ovako... imam E66 već cca 2 mjeseca i imam problem koji me strašno živcira a radi se o tome da telefon svakih cca dan-dva jednostavno ne želi pozivati kontakte iz imenika ili call log-a. Dođem do kontakta, odaberem broj, pritisnem poziv i..... ništa. Rješenje je da ugasim/upalim telefon i onda radi ok opet dan, dva, tri... I pogađate, ne radi baš onda kad hitno treba nekog nazvat...
Na servis ga nisam još slao jer novi fw nije bio dostupan na netu, a telefon i podaci u njemu mi trebaju, a i cijela ta procedura preko T-mobile-a me živcira... Sad sam vidio u ovom topicu da postoji fw 300.xxxxx pa ću pokušati s time, ali nekako nisam baš optimist...
Je li netko možda imao ovaj problem i kako ga je riješio, ako ga je riješio?
Do sada sam uglavnom imao nokie i s ovakvim problemom se još nisam sreo.
Inače, telefon je ok, ima sve što treba (osim štoperice), baterija traje dan-dva, dizajn mi odgovara... Sve u svemu zadovoljan ali ovo s kontaktima je van pameti... a čitao sam da je i E65 imao takve probleme.
Zadnji uredio basic106 : 19-10-2009 u 13:12
Imao sam isti problem i riješio sam ga...
Prodao sam mob
Bio sam dva puta na servisu s njim. Oba puta malo naštimavanje slidea i programsko ažuriranje. Ovo s imenikom bi radilo par dana i opet banana, pa gašenje i paljenje pa bi opet gurao par dana, pa sam skužio da i slide čini čuda po tom pitanju, odnosno da ukoliko imam otvoren imenik i zatvorim slide onda se imenik zbrejka.
Dakle, ja sam doskočio ovom problemu tako da sam svakom kontaktu u imeniku dodijelio zadani broj, čak i onim kontaktima koji su imali samo jedan broj... Evo već dva mjeseca nisam imao problem da ne mogu pozivati iz imenika ili call loga i spasio sam se... Možda nekom pomogne...
evo...updejto ipak soft na v300...sve isto ko prije,nisam nista primjetio da je bolje,ni brze...jedino sto se desilo je to da mi sad ne radi onaj sat na screensaveru!radi al se ne refresa sam od sebe vec tek kad ja stisnem nesto...bas zivcira!
edit: evo naso rijesenje....
Goto Tools->Settings->General->Personalisation->Themes->Power saver and select animation.
Ive selected a Animamtion timeout of 4 seconds and Light time-out as off.
After all this, the screensaver pops on for about 1 second, before the clock comes on. But the clock does work now.
Zadnji uredio hakiaj : 21-10-2009 u 23:33
Second place is the first loser!!
Bookmarks