= Citat = Izvorno postao korny Pregledaj post
Cudno, al je li netko naisao na ovaj problem...
svakih nekoliko dana mi datum na mobitelu skoci dva dana unaprijed...
stavrno cudan problem i nemam objasnjenja jer nikakva specificna radnja ne prethodi tom dogadjaju, jednostavno u jednom trenutku shvatim da je datum otisao 2 dana naprijed a sat je ostao tocan...
mobite nije crack-an vec koristim certifkat za potpisivanje aplikacija od kojih imam (Garmin i KillMe)
...problem se pojavio i kad sam ukljucio Vrijeme mreznog operatera
Isti problem, i kad razmislim također nakon što sam ga bio ugasio dan prije. Đubre me trebalo probuditi u pola 7 za posao i ništa. Probudio sam se sam 10 do 8. Zbunjola i spremanje na posao u roku 10min.

Drugi problem koji sam imao je sa imenikom. I mislim da sam ga riješio. Imao sam preko 200 primljenih i odlaznih poruka. Pobrisao sam ih i mob od ponedjeljka radi normalno. Nadam se da će tako biti i dalje.

Inače, nikakvih problema nisam imao sa 127. verzijom softvera al kad sam ga dao na popravak jer mi je riknuo display onda su mi ukucali 200. i to je tak tak. Srednja žalost. Dobio sam Net radio aplikaciju i kad želim da mi svira preko kućnog wlana on to ne želi napraviti. Ista stvar mi je bila i sa gledanjem youtuba preko wlana. Jednostavno ne želi pustiti film. Učita prvu sliku i to je to.

Kakav je ovaj 210. Planiram se zaletiti do mobisa pa da mi odma puknu i novi FW.