Prikazujem rezultate 1 do 25 od 630

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.483
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.483, Nivo: 19
    Bodovi: 6.483, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A ja ne mogu a da ne podilin svoje nedavno iskustvo sa vama... Naime, iako nisan ima problema s baterijom (drzi nekoliko dana) ima san sa samim staklom koje stiti ekran. Dakle, neznan kako, ali ispod tog stakla se pocela nakupljat prasina, ili mozda cak nije prasina, nego nekakve "fleke" na samom staklu, ali odozdo, dakle iznad ekrana i nije se moglo ocistit, a uzasno je iritiralo jer na suncevu svitlu od tih fleka nisi moga poruku procitat. I sad, kako ja volin da mi sve bude uredno i cisto s tehnikom, odnesen ga ja u VIP-a (tu je i kupljen) i oni ga kao prolsjede mobisu. Nakon 10 dana (jucer) dodje mobitel, pise zamjenjen komplet klizni mehanizam i izvrsen test mobitela, TEST-OK. A ispod ekrana i dalje ostala prasina i sve, samo malo manje nego prije.
    Ja u cudu, pa sta su klizni mehanizam minjali, nisan ja sa njim ima problema. Opet kontan, mozda ju tud nekud prasina ulazila, pa onako razocaran uzmen mob i oden kuci, kad GLE... Ljudi me zovu, a ja apsolutno nista ne cujen. Sve san proba, palit, gasit, vadit karticu, vadit memorijsku, al mob ne radi pa ne radi. Upalin auto i brze bolje natrag u VIP... Sve san im po spisku "nabroija"... Ma molin te lipo di ovo ima??? Odnesen mob samo da mi prasinu ociste, a oni mi ga vrate neispravna... Sad je ovaj iz VIPa sve im potanko napisa, "pohvalia" ih i zatrazija da ukoliko ne otklone sto hitnije kvar, posalju novi mob. Ma triba san im ja odmah trazit novi, samo sta san predobar, a dobar i lud danas ti je isto...

LJUDI MOJI KOJI SMO MI BALKAN!!!

Jel ima i'ko ovakvih iskustava???
    Zadnji uredio beg : 04-06-2009 u 20:27

Slične teme

1. [E51] kratki review, pitanja u vezi mobitela
    By zaja in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 286
    Posljednji post: 21-06-2011, 15:52
  2. [N82] korisnički review, pitanja u vezi mobitela
    By viperpitbull in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 338
    Posljednji post: 22-04-2010, 21:39