Prikazujem rezultate 1 do 25 od 630

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stvarno hvala na brzom odgovoru.U međuvremenu sam pokušo hakirat po postovima 3 i 4 sa stickija ,sve sam napravio ali i dalje ne mogu instalirat nepotpisane aplikacije ,a onda među zadnjim postovima pročitam da se zasad na novim updatu još uvijek ne može (ja sam odmah nakon raspakiranja updejto soft).Samo sam preimenovo onaj cardrunner.dll.Poslije svega vidim da ne rade kodovi za očitavanje imei-a i ver.softa (ono*#0000..).

Ali što je najbolje nakon paljenja i gašenja nekim čudom nakon stotine peripetija proradio Garmin...a sve ostavio isto kao i prije,pojavile se mape i sve... za sad.Pa se ovim putem ispričavam zbog gnjavaže.

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Nokia N82 8gb
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    8.969
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.969, Nivo: 22
    Bodovi: 8.969, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bess Pregledaj post
    Stvarno hvala na brzom odgovoru.U međuvremenu sam pokušo hakirat po postovima 3 i 4 sa stickija ,sve sam napravio ali i dalje ne mogu instalirat nepotpisane aplikacije ,a onda među zadnjim postovima pročitam da se zasad na novim updatu još uvijek ne može (ja sam odmah nakon raspakiranja updejto soft).Samo sam preimenovo onaj cardrunner.dll.Poslije svega vidim da ne rade kodovi za očitavanje imei-a i ver.softa (ono*#0000..).

Ali što je najbolje nakon paljenja i gašenja nekim čudom nakon stotine peripetija proradio Garmin...a sve ostavio isto kao i prije,pojavile se mape i sve... za sad.Pa se ovim putem ispričavam zbog gnjavaže.
    Moram priznati, imaš stvarno zaje... mobitel. Što se tiče updatanja moba, nema veze što si ga updato, ima rješenje zato, prije mjesec dana frend mi donese N96, sa najnovijim softwerom i kaže da hoće garmina, i za tjedan dana je bio jedini u mom gradu koji je imao garmin na tom mobu i mogao je imati bilo koju drugu aplikaciju, bez hakiranja moba, kako? Pošaljem ti link na pm!

Slične teme

1. [E51] kratki review, pitanja u vezi mobitela
    By zaja in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 286
    Posljednji post: 21-06-2011, 15:52
  2. [N82] korisnički review, pitanja u vezi mobitela
    By viperpitbull in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 338
    Posljednji post: 22-04-2010, 21:39
  3. Odgovora: 62
    Posljednji post: 24-02-2009, 17:05
  4. P520-Par pitanja u vezi mobitela