Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 630

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prvi e66 koji sam uzeo u VIP-u nisam uopće mogao upaliti,drugi je po prvome paljenju očitavao samo kontakte koji počinju sa A.Nakon par restartanja ,vađenja SIM-a itd. nekako je proradio.Kolega iz ureda uzeo je isti ali njegov ima lufta na sve strane,škripi sve živo što doduše njega baš i ne brine pa dobro.
    Ovo sa procese ja ubijem sa Handy Taskmanom,ali međutim imam jedan čini se nerješivi problem.Izložio sam u topicu o Garminu pa da ne ponavljam.
    U biti interesira da li je itko od vas uspio upogonit GarminXT na 66-ici.

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Nokia N82 8gb
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    8.969
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.969, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bess Pregledaj post
    Prvi e66 koji sam uzeo u VIP-u nisam uopće mogao upaliti,drugi je po prvome paljenju očitavao samo kontakte koji počinju sa A.Nakon par restartanja ,vađenja SIM-a itd. nekako je proradio.Kolega iz ureda uzeo je isti ali njegov ima lufta na sve strane,škripi sve živo što doduše njega baš i ne brine pa dobro.
    Ovo sa procese ja ubijem sa Handy Taskmanom,ali međutim imam jedan čini se nerješivi problem.Izložio sam u topicu o Garminu pa da ne ponavljam.
    Nadam se da si u Izbornik/Alati/Postavke/Aplikacije/Upravitelj programa stavio Instalacija softvera SVE, i to ti je sve što trebaš učiniti, nakon toga Garmin možeš instalirati. Ja sam kupio mojoj djevojci E66 u mobisa, ali onu bijelu kromiranu verziju moba, i nikakav problem (da kucnem) nije imala. Odmah sam joj stavio Garmina 5.00.20 i AdriaRoute 2.20 i sve radi bez problema, i još sam ga hakirao te stvarno može imati gomilu zanimljivih aplikacija, kao i IRremote (mob služi kao univerzalni daljinski), Ngage igrice, Nokia Maps najnoviju crackiranu, stavio sam još i dvije druge navigacije Sygic i Tomtom-a, sve radi...
    Samo treba strpljenja i godišnjeg odmora, fala bogu.... :-)

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma stavio sam ja odmah to na SVE,nisam ga doduše još hakirao ali to za garmin i nije bitno...ajde molim te ako ti nije problem baci oko na ovaj moj zadnji post(sa screnovima)

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=53737&page=47

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Nokia N82 8gb
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    8.969
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma stavio sam ja odmah to na SVE,nisam ga doduše još hakirao ali to za garmin i nije bitno...ajde molim te ako ti nije problem baci oko na ovaj moj zadnji post(sa screnovima)

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=53737&page=47
    Sorry, tek sam sad sam vidio tvoj problem na ovom tvom linku, i sve mi izgleda da si krivo napisao gmapsupp-om i onaj kod iz key generatora a i onaj sw.unl. Neznam dali si vidio ovaj topic, malo je stariji http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=58055 ali obrati pozornost na onaj dio koji počinje s "E sad ovo je gdje vecina ljudi napravi gresku.".
    Pogledaj pa mi javi....
    Zadnji uredio ivanvuko : 04-01-2009 u 21:40

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stvarno hvala na brzom odgovoru.U međuvremenu sam pokušo hakirat po postovima 3 i 4 sa stickija ,sve sam napravio ali i dalje ne mogu instalirat nepotpisane aplikacije ,a onda među zadnjim postovima pročitam da se zasad na novim updatu još uvijek ne može (ja sam odmah nakon raspakiranja updejto soft).Samo sam preimenovo onaj cardrunner.dll.Poslije svega vidim da ne rade kodovi za očitavanje imei-a i ver.softa (ono*#0000..).

Ali što je najbolje nakon paljenja i gašenja nekim čudom nakon stotine peripetija proradio Garmin...a sve ostavio isto kao i prije,pojavile se mape i sve... za sad.Pa se ovim putem ispričavam zbog gnjavaže.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Nokia N82 8gb
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    8.969
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stvarno hvala na brzom odgovoru.U međuvremenu sam pokušo hakirat po postovima 3 i 4 sa stickija ,sve sam napravio ali i dalje ne mogu instalirat nepotpisane aplikacije ,a onda među zadnjim postovima pročitam da se zasad na novim updatu još uvijek ne može (ja sam odmah nakon raspakiranja updejto soft).Samo sam preimenovo onaj cardrunner.dll.Poslije svega vidim da ne rade kodovi za očitavanje imei-a i ver.softa (ono*#0000..).

Ali što je najbolje nakon paljenja i gašenja nekim čudom nakon stotine peripetija proradio Garmin...a sve ostavio isto kao i prije,pojavile se mape i sve... za sad.Pa se ovim putem ispričavam zbog gnjavaže.
    Moram priznati, imaš stvarno zaje... mobitel. Što se tiče updatanja moba, nema veze što si ga updato, ima rješenje zato, prije mjesec dana frend mi donese N96, sa najnovijim softwerom i kaže da hoće garmina, i za tjedan dana je bio jedini u mom gradu koji je imao garmin na tom mobu i mogao je imati bilo koju drugu aplikaciju, bez hakiranja moba, kako? Pošaljem ti link na pm!

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Bodovi
    4.009
    Nivo
    14
    Bodovi: 4.009, Nivo: 14
    Bodovi: 4.009, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja imam Garmina na 66ici, radi ko avion, nisam išao na verzije 5.xxx, nego sam prvo imao 4.10, a nedavno prešao na 4.20

sorry, tek sad sam vidio da si riješio

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koloko znam VIP-ov nije zaključan.Moj problem se je ustvari sam riješio,ne znam kako ni zašto.Sad se bojim prebacivat nešto iz mapsourcea da mi opet ne nestanu karte.
    Mislim da je ovaj model ipka dobar izbor,jedina mu zamjeram ,kao i svi narvno bateriju ,ali šta sad...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [E51] kratki review, pitanja u vezi mobitela
    By zaja in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 286
    Posljednji post: 21-06-2011, 15:52
  2. [N82] korisnički review, pitanja u vezi mobitela
    By viperpitbull in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 338
    Posljednji post: 22-04-2010, 21:39
  3. Odgovora: 62
    Posljednji post: 24-02-2009, 17:05