= Citat = Izvorno postao orehek13 Pregledaj post
@ weedos

čovječe, pa imal si SE - ovo je Nokia, symbian...
Misliš da taj SE i ova nokia vuku istu snagu za svoj rad?
Zar si mislio da ćeš stvarno dobiti mob kojem baterija drži 11 dana a koristiš wifi, 3G mrežu, i neznam kaj sve još na njemu?
Meni osobno baterija drži po 5 dana (svakodnevno pošaljem po 50-ak poruka, imam 10-ak odlaznih i dolaznih poziva, po 15-ak minuta koristim wlan, i u tih 5 dana barem u 2 dana po 15-ak minuta gps - garmin...), ali caka je u tome da mi je isključen rad na 2 mreže, da taskmanagerom zatvorim sve nepotrebne programe u pozadini, da je složena ušteda energije itd,itd i dakako, gasim ga preko noći...
pa pokušaj nekaj od navedenog

Ne mogu vjerovati; mojoj E66 baterija traje jedva dva dana. Stavio sam mrezu na GSM pogasio sve aplikacije i rekao da cu se dva dana suzdrzati da vidim koliko traje baterija. Rezultat je sljedeći...: manje od 10 min razgovora i 12 pruka bez korištenja ikakvih drugih aplikacija i bez isključivanja noću je potrošilo bateriju za 49 sati... Baterija je čisto razočaranje. Prvih tjedana sam mislio to je OK dok se ne formira baterija (nikad nije punjena prije nego se ispraznila...znači sve po PS-u) ali sada vidim da je to tako. Poslje blagdana ću probati ići reklamirati...