A sta da ti kazen... Ista stvar i mene ubila u pojam. Ovaj moj iz Taiwanan ima tako dobar slajd da je to za nevirovat. Stvarno se osjeti da je kvalitetan i izdrzljiv cim ga probas otvorit-zatvorit. Ni malo lufta, ma ni najmanje, a star je vec 2 godine. Posto san kasnije minja mrezu pa san u Tele2 ima pravo dobit dobar mob za male pare, odlucih uzet isti takav, medjutim, sokira san se kad san ga uzea u ruke. Ostavlja tako los dojam, i tako puno klapa da ne mozes virovat da su to dva ista mobitela. Ko da je onaj prvi original, a ovaj drugi samo maketa. I ne virujen da je to slucajnost sta je ovaj koji je kupljen ode toliko losiji. Mislin da je to zbog toga sta je namjenjen za centralnu ili cak istocnu europu te da je nekvalitetniji. E da, onaj sa Tajwana je ima i noviji firmware iako je kupljen skoro godinu dana prije ovog naseg. Stvarno zalosno, ali istinito.
Kako radi gps na ovom mobu? Jeste zadovoljni, jel se gubi itd.
Je li netko dekodirao E66, je li moguće? nije mi problem odnijeti ga u servis samo me zanima koliko košta. Nije valjda jako skupo, tipa 400 kuna. Mob mogu dobit u t-mobilu povoljno uz produženje pretplate, ali mi treba za drugu mrežu. Molim odgovor. O tome ovisi idem li sutra po njega ili ne. Unaprijed hvala
Ja uzeo u t-mobile i mogu ti potvrditi da radi na tele2 karticu, tak da mislim da ce raditi i na ostale.
Pozz
P.s. Inace imas moju preporuku da uzmes mob, jer meni je bomboncic. Sve radi ko svicarski sat
GPS radi super. Treba nekoliko trenutaka dok nadje satelite, al kad ih nadje onda nema frke. Imas opciju di ga mozes aktivirat\deaktivirat tak da ti ne trosi bateriju. Takodjer, garmin 5.00.10 radi odlicno (s adria route 2.10, druge nisam probao)
Zadnji uredio Ico : 01-12-2008 u 09:15 Razlog: spojeni uzastopni postovi
MOže jedno pitanje i pomoć za e66??
imam ga par danai neda mi se raditi ta neka hakiranja softvera..
dal se može koja normalna tema ubaciti i gdje ju ima za skinuti..a da ne hakiram mobitel..
probao sam par komada s zedge i nisam ih mogao pokrenuti..i dal idu igrice također'?
imam softver taj zadnji koji kao se može hakirati..kupio sam ga pred 3 dana u t-comu i ide mi na sve mreže
pa ako netko nešt zna molim pomoć..
Bookmarks