Prikazujem rezultate 1 do 25 od 630

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Operater
    T-HT
    Bodovi
    15.176
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.176, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beg Pregledaj post
    smeta. A glede slajda, iman cak dvi e65, jednu kupija na Tajwanu, slajd fenomenalan, ni milimetra lufta, drugu kupija u Tele2, slajd ocajnan, klapa
    Mene slide izludio jer se rasklimao nakon par tjedana, isto je mob iz tele2. Otisao tamo, izvadili drugi iz ormara, taj se u pocetku klima vise nego moj :-)
    Kad sam uzimao mob (produljenje pretplate) gledao sam jednog u vipu, ali ista stvar sa slideom.

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.483
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.483, Nivo: 19
    Bodovi: 6.483, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao c-shadow Pregledaj post
    Mene slide izludio jer se rasklimao nakon par tjedana, isto je mob iz tele2. Otisao tamo, izvadili drugi iz ormara, taj se u pocetku klima vise nego moj :-)
    Kad sam uzimao mob (produljenje pretplate) gledao sam jednog u vipu, ali ista stvar sa slideom.
    A sta da ti kazen... Ista stvar i mene ubila u pojam. Ovaj moj iz Taiwanan ima tako dobar slajd da je to za nevirovat. Stvarno se osjeti da je kvalitetan i izdrzljiv cim ga probas otvorit-zatvorit. Ni malo lufta, ma ni najmanje, a star je vec 2 godine. Posto san kasnije minja mrezu pa san u Tele2 ima pravo dobit dobar mob za male pare, odlucih uzet isti takav, medjutim, sokira san se kad san ga uzea u ruke. Ostavlja tako los dojam, i tako puno klapa da ne mozes virovat da su to dva ista mobitela. Ko da je onaj prvi original, a ovaj drugi samo maketa. I ne virujen da je to slucajnost sta je ovaj koji je kupljen ode toliko losiji. Mislin da je to zbog toga sta je namjenjen za centralnu ili cak istocnu europu te da je nekvalitetniji. E da, onaj sa Tajwana je ima i noviji firmware iako je kupljen skoro godinu dana prije ovog naseg. Stvarno zalosno, ali istinito.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Operater
    T-HT
    Bodovi
    15.176
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beg Pregledaj post
    A sta da ti kazen... Ista stvar i mene ubila u pojam. Ovaj moj iz Taiwanan ima tako dobar slajd da je to za nevirovat. Stvarno se osjeti da je kvalitetan i izdrzljiv cim ga probas otvorit-zatvorit. Ni malo lufta, ma ni najmanje, a star je vec 2 godine. Posto san kasnije minja mrezu pa san u Tele2 ima pravo dobit dobar mob za male pare, odlucih uzet isti takav, medjutim, sokira san se kad san ga uzea u ruke. Ostavlja tako los dojam, i tako puno klapa da ne mozes virovat da su to dva ista mobitela. Ko da je onaj prvi original, a ovaj drugi samo maketa. I ne virujen da je to slucajnost sta je ovaj koji je kupljen ode toliko losiji. Mislin da je to zbog toga sta je namjenjen za centralnu ili cak istocnu europu te da je nekvalitetniji. E da, onaj sa Tajwana je ima i noviji firmware iako je kupljen skoro godinu dana prije ovog naseg. Stvarno zalosno, ali istinito.
    Sad bi se trebalo malo vratiti na stare postove kad se E65 kod nas tek pojavio i gdje se spominje odlican slide :-)

Super-forumaš Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Iphone 3G
    Operater
    t-com & tomato
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako radi gps na ovom mobu? Jeste zadovoljni, jel se gubi itd.

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Je li netko dekodirao E66, je li moguće? nije mi problem odnijeti ga u servis samo me zanima koliko košta. Nije valjda jako skupo, tipa 400 kuna. Mob mogu dobit u t-mobilu povoljno uz produženje pretplate, ali mi treba za drugu mrežu. Molim odgovor. O tome ovisi idem li sutra po njega ili ne. Unaprijed hvala

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    nokia e66; iphone 3GS16GB
    Operater
    t-mobile; tele2
    Godina
    41
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 43,0%
    Ukupna aktivnost: 43,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja uzeo u t-mobile i mogu ti potvrditi da radi na tele2 karticu, tak da mislim da ce raditi i na ostale.
    Pozz
    P.s. Inace imas moju preporuku da uzmes mob, jer meni je bomboncic. Sve radi ko svicarski sat

= Citat = Izvorno postao Mobyfan-ica Pregledaj post
    Kako radi gps na ovom mobu? Jeste zadovoljni, jel se gubi itd.
    GPS radi super. Treba nekoliko trenutaka dok nadje satelite, al kad ih nadje onda nema frke. Imas opciju di ga mozes aktivirat\deaktivirat tak da ti ne trosi bateriju. Takodjer, garmin 5.00.10 radi odlicno (s adria route 2.10, druge nisam probao)
    Zadnji uredio Ico : 01-12-2008 u 09:15 Razlog: spojeni uzastopni postovi

Super-forumaš Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Iphone 3G
    Operater
    t-com & tomato
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao orehek13 Pregledaj post
    Ja uzeo u t-mobile i mogu ti potvrditi da radi na tele2 karticu, tak da mislim da ce raditi i na ostale.
    Pozz
    P.s. Inace imas moju preporuku da uzmes mob, jer meni je bomboncic. Sve radi ko svicarski sat

GPS radi super. Treba nekoliko trenutaka dok nadje satelite, al kad ih nadje onda nema frke. Imas opciju di ga mozes aktivirat\deaktivirat tak da ti ne trosi bateriju. Takodjer, garmin 5.00.10 radi odlicno (s adria route 2.10, druge nisam probao)
    znači gps radi bez da se spaja na net? Preko programa?

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MOže jedno pitanje i pomoć za e66??
    imam ga par danai neda mi se raditi ta neka hakiranja softvera..
    dal se može koja normalna tema ubaciti i gdje ju ima za skinuti..a da ne hakiram mobitel..
    probao sam par komada s zedge i nisam ih mogao pokrenuti..i dal idu igrice također'?
    imam softver taj zadnji koji kao se može hakirati..kupio sam ga pred 3 dana u t-comu i ide mi na sve mreže
    pa ako netko nešt zna molim pomoć..

Slične teme

1. [E51] kratki review, pitanja u vezi mobitela
    By zaja in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 286
    Posljednji post: 21-06-2011, 15:52
  2. [N82] korisnički review, pitanja u vezi mobitela
    By viperpitbull in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 338
    Posljednji post: 22-04-2010, 21:39
  3. Odgovora: 62
    Posljednji post: 24-02-2009, 17:05