= Citat = Izvorno postao basic106 Pregledaj post
Nisam pročitao cijelu temu pa se unaprijed ispričavam ako je bilo govora o tome... Evo ovako... imam E66 već cca 2 mjeseca i imam problem koji me strašno živcira a radi se o tome da telefon svakih cca dan-dva jednostavno ne želi pozivati kontakte iz imenika ili call log-a. Dođem do kontakta, odaberem broj, pritisnem poziv i..... ništa. Rješenje je da ugasim/upalim telefon i onda radi ok opet dan, dva, tri... I pogađate, ne radi baš onda kad hitno treba nekog nazvat...

Na servis ga nisam još slao jer novi fw nije bio dostupan na netu, a telefon i podaci u njemu mi trebaju, a i cijela ta procedura preko T-mobile-a me živcira... Sad sam vidio u ovom topicu da postoji fw 300.xxxxx pa ću pokušati s time, ali nekako nisam baš optimist...

Je li netko možda imao ovaj problem i kako ga je riješio, ako ga je riješio?

Do sada sam uglavnom imao nokie i s ovakvim problemom se još nisam sreo.

Inače, telefon je ok, ima sve što treba (osim štoperice ), baterija traje dan-dva, dizajn mi odgovara... Sve u svemu zadovoljan ali ovo s kontaktima je van pameti... a čitao sam da je i E65 imao takve probleme.
Imao sam isti problem i riješio sam ga...

Prodao sam mob

Bio sam dva puta na servisu s njim. Oba puta malo naštimavanje slidea i programsko ažuriranje. Ovo s imenikom bi radilo par dana i opet banana, pa gašenje i paljenje pa bi opet gurao par dana, pa sam skužio da i slide čini čuda po tom pitanju, odnosno da ukoliko imam otvoren imenik i zatvorim slide onda se imenik zbrejka.