Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Bože sačuvaj:)
    Operater
    ljevi :)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BOk!!
    Ovak imam pitanje pa ak tko može pomoć bila bih vam zahvalna jer sam se nanervirala več i previše
    Danas sam izvadila SD karticu iz moba dok je radio i onda kasnije samju tjela vratit natraga al mob se samo blokao?? Kad je kartica u njemu nema šanse da mu PIN ukucam a kad je kartica vani on radi normalno hmmm??
    Sad sam ostavila SD u mobu ugasenom do jutra u nadi da će se nešta promjenit može mi tko reć u čem sam pogriješila i što da uradim??
    Hvala

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ljubi Pregledaj post
    BOk!!
    Ovak imam pitanje pa ak tko može pomoć bila bih vam zahvalna jer sam se nanervirala več i previše
    Danas sam izvadila SD karticu iz moba dok je radio i onda kasnije samju tjela vratit natraga al mob se samo blokao?? Kad je kartica u njemu nema šanse da mu PIN ukucam a kad je kartica vani on radi normalno hmmm??
    Sad sam ostavila SD u mobu ugasenom do jutra u nadi da će se nešta promjenit može mi tko reć u čem sam pogriješila i što da uradim??
    Hvala
    Dobrodošla na forum. Reci mi, o kojem mobitelu se radi, i o kojem proizvođaču kartice?

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Operater
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    Dobrodošla na forum. Reci mi, o kojem mobitelu se radi, i o kojem proizvođaču kartice?
    Bok i Hvala GoGs

To ti je Motorola V360v nije neka novina al meni je taj mobač zakon imam ga godinu i pol i slike su mi odlične samo kaj ima malo memorije al došla je ta memorijska koju samjuče izvadila naravno da vidim nešt i sad ju oču vratit unutra da radi i ništa baš me je zbedirao Na kartici ti piše "Mototola MICRO SD" to je sve što znam o njoj
    Prije mi je savršeno radilo sve 5 nikad greške sa njim i jučer sam izvadila tu memorijsku i sad ju oću vratit natrag jer naravo tam su mi slikei sad nemrem ništ Ostavila sam ju u mobu preko noći u nadi da će ujutro biti nešto al oopet upalim mobač i kad trebam unjet PIN on se bloka i sam tak i ostane, a ako ga upalim bez nje šljaka nije mi jasno di sam pogriješila???
    Eto sad sam ti sve napisala pa ak mi možeš pomoć bila bih ti jakooo zahvalna i glava bi me prošla
    Thx

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ljubi Pregledaj post
    Bok i Hvala GoGs

To ti je Motorola V360v nije neka novina al meni je taj mobač zakon imam ga godinu i pol i slike su mi odlične samo kaj ima malo memorije al došla je ta memorijska koju samjuče izvadila naravno da vidim nešt i sad ju oču vratit unutra da radi i ništa baš me je zbedirao Na kartici ti piše "Mototola MICRO SD" to je sve što znam o njoj
    Prije mi je savršeno radilo sve 5 nikad greške sa njim i jučer sam izvadila tu memorijsku i sad ju oću vratit natrag jer naravo tam su mi slikei sad nemrem ništ Ostavila sam ju u mobu preko noći u nadi da će ujutro biti nešto al oopet upalim mobač i kad trebam unjet PIN on se bloka i sam tak i ostane, a ako ga upalim bez nje šljaka nije mi jasno di sam pogriješila???
    Eto sad sam ti sve napisala pa ak mi možeš pomoć bila bih ti jakooo zahvalna i glava bi me prošla
    Thx
    jel si možda probala malo ispuhat onaj dio gdje ti se stavlja kartica. konektor?

probaj to ako nisi.

dalje, reci mi jel imaš garanciju? Ako imaš, odi do servisa, a ako nemaš, onda ćemo ti pokazati kako da promjeniš softver. Pa ćeš vidjeti da li ti i dalje bude blokirala...

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Operater
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    jel si možda probala malo ispuhat onaj dio gdje ti se stavlja kartica. konektor?

probaj to ako nisi.

dalje, reci mi jel imaš garanciju? Ako imaš, odi do servisa, a ako nemaš, onda ćemo ti pokazati kako da promjeniš softver. Pa ćeš vidjeti da li ti i dalje bude blokirala...
    hmm ma puhala samja sve i svašta al opet ništ al ajd bum opet probala fakat me nervira
    Mislim da nemam garanciju al sad ću provjerit tj imamju 1,5 god pa možda je i istekla hmm
    Joj thx baš si super
    Hvala hvala jupiiii

Ej evo ja sam to ispuhala opet i stavila karticu unutra i sad trebam unjeti PIN i unesem prvu znamenku i sve se ukoči tj nekako zablokira ???

E sad sam ju izvadila van i mob radi?? Ajme Isuse što me muči

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Zasto propada Motorolina mobilna divizija
    By rospaya in forum Motorola
    Odgovora: 36
    Posljednji post: 20-11-2008, 18:57
  2. Tri nova Motorolina Linux mobitela
    By Šile in forum Windows Mobile
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 20-02-2006, 18:19
  3. W800 crkla memory stick kartica