wifi se može "nadograditi" jedino preko kartice,i ja sam je tražio i nigdje u HR je nema a preko e-bay-a bas i ne želim naručivat,
ovako, imam jedan upit za sve koji se razumiju barem malo u windows mobile uređaje. ja vam imam HP travel companion rx5700, i on ne podržava WiFi.
e sad, mene zanima dal postoji kakva mogućnost da ja ugradim u njega hardware od WiFi-ja,ili dal postoji WiFi na sd kartici.našao sam jednu, koju nemogu naručit preko interneta i sad sam lud...
ako neko ima kakvu ideju neka je objavi, bio bi zahvalan![]()
wifi se može "nadograditi" jedino preko kartice,i ja sam je tražio i nigdje u HR je nema a preko e-bay-a bas i ne želim naručivat,
Vidio sa je u jednom ducanu u Londonu...i bila je skupa.Ako imas nekoga tko putuje van Hrvatske probaj ga zamoliti da ti je negdje kupi.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Imas SDIO kartice (provjeri jel ih tvoj iPAQ podrzava) koje kostaju oko 400-500 kn i ove eye-fi koje su normalnog profila i koriste se u foticima. Ne znam dal bi one funkcionirale kod tebe...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
a kao bi ja to mogo provjrit, malo sam neuk šta se tiče pocket pc-a
našo sam, i moj hp tc podržava sdio kartice...i sad je problem di to kupit, šta postoji mogućnost samo preko interneta ili ima i u nekom dućanu?
Bookmarks