Zbog ovoga i flash-anja zaboravi na servis jer si ga upravo poništio.Uglavnom 3 dana se igram s mobitelom po servisnom meniju
Uglavnom 3 dana se igram s mobitelom po servisnom meniju i svakve gluposti sam isporbavao al uvijek je radilo sve, danas se ispraznio do kraja, ljepo ga spojim na punjac i krenem upalit, touch ekran ne reagira, dobro upisem pin sa tipkovnicom i udje, mislim touch neradi jer je preprazan, ugasim ga i za 30 min dodjem nazad, sad ni na tipkovnicu ne reagira, bacam ga u download mode i flasham novi firmware, sad se upali i radi ali samo tastatura touch jos uvijek ne reagira na podrazaje...
e sad flashao sam s boot change i full download, da li da probam i s master rom opcijom ili da ga nosim u europa trade da se oni zabave?
Zbog ovoga i flash-anja zaboravi na servis jer si ga upravo poništio.Uglavnom 3 dana se igram s mobitelom po servisnom meniju
znam da sam izgubio garanciju to nije upitno, samo me zanima dal mogu jos nesto sam probat prije nego im platitm da ga vrate u normalu, sto se tice flasha morao sam to napravit jer nisam mogao predat mobitel na servris radi nekih sitnica koje su bile u memoriji telefona.
rjesio, flashao sam novi firmware i onda preko *#0532# pod base nasao touch firmware update, uglavnom natjerao sam ga da ucita novi, iz 3 upalilouglavnom radi. svejedeno hvala
Bookmarks