Baš i ne razumijem.
Ti imaš t- com max adsl, ali ga ne koristiš.
Nego plaćaš samo pretplatu.
Kaj onda, imaš optimu ili šta?
Daj malo objasni.
prošli tjedan imao sam problem s spajanjem na net, dosao je covjek iz t-coma i ispostavilo se da je problem s modemom, uzeo je novi modem i spojio se preko mojeg korisničkog imena koje imam na t-comu a čiji paket ne koristim, i sad cu zbog toga dobiti doma racun, a ne koristim taj start paket več bar jedno gudinu dana. zvao sam službu za korisnike i vele mi da cu morati platiti!
jel imao tko takvu ili slicnu situaciju?
Baš i ne razumijem.
Ti imaš t- com max adsl, ali ga ne koristiš.
Nego plaćaš samo pretplatu.
Kaj onda, imaš optimu ili šta?
Daj malo objasni.
uzeo prije 2 godine max adsl, start paket!
sad ne koristim taj start paket, imam promet preko drugoga davaoca usluga, dok za brzinu dobivam račun od t-coma.
Aha, kužim.
Pa, ako nisi već izbio tipkovnicu iz ruke čovjeku iz tcoma, sad moraš platiti.
Trebao si mu reći da se ne logira s tim računom.
Ne vjerujem da ima ikakve šanse da ne platiš.
pa šta bi ja njemu izbijao tipkovnicu iz ruku, čovjek je znao da se ne spajam preko njih, jer sam mu to reko, i objasnio...
Morao si mu reči nek se spoji preko svojeg korisničkog imena.
upravo tako.
a nažalost, dovoljno je samo jedno spajanje u mjesec dana, pa makar i u trajanju od 5s da bi ti zaračunali paket.
sad barem potroši taj paket do kraja, koji god bio, jer račun će ti stići
psmtr,znao sam, e jeee cu liku sve po spisku doad ga drugi put vidim, i razbit cu mu laptop na glavi. A žalbe kakve bi prošle?
Ako ne stavit cu skidati film!
a skinut je samo 1 MB, grrrrr kaj sam ljut ne zbog tih 20 kn, vec zbog principa, zato cuvajte se ljudi.
I tek da se zna tu vecer je taj isti modem proradio, rjec je kasdi, neznam sta je bilo, ali eto radi...
ako znaš ime majstora, uloži žalbu. u protivnom nema smisla
Ma razmišljao sam za 20 kn se ne isplati zajebavati s time i slati faksove i tko zna, možda bi i kamate došla, pa tko zna, znate kak se veli pametniji popušta li sljedeči put ako če do toga doći bejzbolska palica u ruke i gledati kaj radi...
u principu, ulagao ti žalbu ili ne, račun moraš platiti.
Bookmarks