= Citat = Izvorno postao flOorKilla
ovisi o potrebama, netko ko se bavi igranjem na pc-u odn to mu je osnovna zanimaciju, njemu je vga svakako najbitnija komponenta... 9800 ce izdrzat jos neko vrijeme, ali samo neko vrijeme x800 je ipak vga za jedno duze razdoblje... ja cu si je ubost sigurno, samo kad.... bude para. evo danas sam na servisu iskrcao soma i pol kn za motor, no neka sam, motor mi je vazniji od bilo cega pa i od kompa.
a zasad, moja 9200 128 gura far cry na 800x600 i ja zadovoljan. ne tezim za svim detaljima odn najvisom rezom. ionako nema neke bitne razlike
Aha, nema razlike... Ja vrtim sve na ultra high detaljima na rezi 1280 x 1024 (nativna za moj LCD).. a ja te pozivam da dođeš vidjeti što to znači u praksi, pa kad zineš... R9800Pro mi je zakon. Prije sam mislio kupi R9600XT ali ipak sam odlučio dati više love za VGA jer volim tu-i-tamo igrat igrice kad imam vremena, pa da mi duže traje ta investicija...

A to kaj si reko da ćeš ubost x800, ne znači da će tada ta kartica više biti 'in'... na žalost to prebrzo sve postaje staro, pa ako ti je do toga kupi ju što prije.

@iggxy: ma volim se i ja igrati, sad pogotovo jer mi je sve novo, ali valjda će me brzo proći, jer kao što si reko, imam hrpu drugih stvari na koje trebam trošit vrijeme...

@tomo, ubo sam je odmah nakon što sam komp dobio, ali i ova logitechova koju sam kupio uz komp je fakat super i nekako si ju mislim zadržat...