Pozdrav svima, nakon dugo vremena ponovo sam uzeo SonyEricsson...mjenajo sam se s curom, uređaj je w980i i prvo što mi je smetalo je vodafone ikonica na desnoj tipki (vipov uređaj), i ikone od baterije i signala, pa sam ga odlučio flashat...napravio sam to preko Omnius-a na topsony-ju sam našao main i fs, custom pack sam negdje drugo ne znam točno gdje...
problem je u tome što mi ikona od baterije sad nije točna, npr. piše da baterije ima 51% a ikonica je skoro skroz zelena ni približno polovici, koliko se sjećam na prijašnim SE mi je preciznije pokazivalo...i još mi baterija jako kratko traje imam dvije jedna je korištena u njemu i cura mi govori da je njoj minimalno trajala 2 dana, i imam jednu iz k850i koju sam koristio isto mi je trajala 2 dana i više uz slušanje muzike igrice i sl...sad mi baterija traje 1 dan i jedna i druga bez puno korištenja primjerice prije spavanja napunim bateriju do ujutro mi padne 20% do 25% što mi nije baš normalno s tim da tih 6-7 sati mobitel nije uopće korišten...
Zanima me jeli se ikome nešto slično dogodilo, zna li tko da li je problem u tome što je mob flashan pa nešto što sam stavio ne odgovara ili sam nešto krivo napravio...?

Odgovori uz citat

Bookmarks