= Citat = Izvorno postao sxnin Pregledaj post
Bok ekipa, svima pozdrav, novi sam član, a i novi u svijetu flashanja, moddanja te nadograđivanja mobitela, čitam danima razne threadove po netu i svašta sam pročitao, stvarno svaašta..
Ugl. nedavno sam preko ebaya kupio 2kom seK850i, jedan je bio lockan i brandan na Vodafon UK, a drugi odlockan vodafon UK..
Ovaj otključani mislim da je i pachiran pošto nema vodafone pizdd. al kad ga idsentifi sa A2 kaže da je vodafone..
Što htjedoh reći, tražio sam kako otključati ovaj zaključani k850, al da ga j... nisam našao niš pametno :-(( for free, pretpostavljam da znate.. e odlulčih se ipak platiti i otključati ga preko neta i nađoh na ebayu za 10USD, tip mi za koji sat pošalje nakon moje uplate mailom kratke upute te USB flash drivere i progi za unlocking Seking_A2_Unlocker, UserName, PW iii hop net je bio potreban za cca 2min otključao ga :-))
E sad, ostao mi vodafon sranje, paaaaa, može li kakav savjet kako debrandat, su čim, na mobu mi je R1CA029, a ja imam, skinuo sam
1. K850_R1DA038_FS_ADRIATIC_RED52.fbn
2. K850_R1DA038_MAIN_GENERIC_SO_RED52.mbn

e, zanima me jel mi još što fali, ako da što??, te ako može u nekoliko koraka s kojim alatom i kako to stavit na mobač K850i, te hoću li pomoću ovoga uopće debrandad, i što dobijem s tim??

Puno hvala svima, nitko se nije rodio naučen :-)
ne zamjerite na malko više teksta

Baš imam želju naučit kako, što itd...

PS.
neki dan sam iz prve unlockao K750, lockan na VIP, i debrandirao, ga.. :-))
ovo ti je zadnja verzija firmware-a i custom ti je unutra
http://rapidshare.com/files/21030355...A035_RED52.rar
ako želiš napraviti backup svega na mobu pogledaj 1 post kak to napraviti
kad pokreneš a2 klikneš "add" i tu staviš main i fs(izvađeni iz rar-a)a pod "MISC files"stavi custom pack u zip-u i udriš "Flash",držiš 2+5 na mobu i kabel unutra i pričekaš da bude gotovo
samo gledaj da je puna baterija