Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1024

Hybrid View

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hm, ne bih barem rekao da je to isti slucaj kao i ovdje, naime ekstenzija je bila HTM jer neki OS-ovi podrzavaju ekstenziju do najvise 3 znaka, dok je ovdje vjerojatnije rijec o pokusaju "skrivanja" da se radi o obicnom XML-u (mogli su ga nazvati i MENU.BIN). ML mozda znaci Menu Language.
    Ali dobro.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    Vip
    Bodovi
    4.457
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.457, Nivo: 15
    Bodovi: 4.457, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    help!
    otkako sam flešao V640@K630 ne rade mi flash teme koje su radile na V640, uđem u meni i mob. zablokira, a prije su radile normalno.
    i kad se spajam na wap nema slika na stranicama samo tekst.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Sony Ericsson V640@K630
    Operater
    VIPNet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao krx Pregledaj post
    help!
    otkako sam flešao V640@K630 ne rade mi flash teme koje su radile na V640, uđem u meni i mob. zablokira, a prije su radile normalno.
    i kad se spajam na wap nema slika na stranicama samo tekst.
    Kako si modao V640 a da ti je ostala tema Ripples? Ja sam Svoj V640 pre-flash-ao u K630i preko box-a i vise nemam niti jednu flash temu. Zapravo, ironija je da na cijelom Internet-u nema niti jedna A2 220x176 flash tema za K630 tako da debrandanjem V640 kazes "zbogom" flash temama

A sto se tice wap-a, on ti je sasvim u redu samo sto si sada dobio debrand-an mob pa ti je i internet browser genericki, bez Vodafone prilagodbe. Nisam siguran al jos moram provjeriti da li se sada takvim pristupom na "goli" VFL! portal naplacuje GPRS promet... mislim da da! (10 kb = 0,61 Kn)

Da zakljucimo, ako napravis debrand V640 u K630, dobijes genericki soft sa normalnim i lijepim ikonama, malo je cak i brzi (subjektivno), telefon se vise ne "re-boota" iz cista mira.

S druge strane, gubis flash teme (podrska i dalje postoji al nema odgovarajucih tema) i gubis Vodafone Live! portal u svoj svojoj ljepoti, nema vise RTL televizije na Vodafone-u

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2008
    Mobitel
    iPhone 11 Pro
    Operater
    Hrvatski Telekom
    Bodovi
    19.453
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.453, Nivo: 33
    Bodovi: 19.453, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao TomCat_Ri Pregledaj post
    Kako si modao V640 a da ti je ostala tema Ripples? Ja sam Svoj V640 pre-flash-ao u K630i preko box-a i vise nemam niti jednu flash temu. Zapravo, ironija je da na cijelom Internet-u nema niti jedna A2 220x176 flash tema za K630 tako da debrandanjem V640 kazes "zbogom" flash temama

A sto se tice wap-a, on ti je sasvim u redu samo sto si sada dobio debrand-an mob pa ti je i internet browser genericki, bez Vodafone prilagodbe. Nisam siguran al jos moram provjeriti da li se sada takvim pristupom na "goli" VFL! portal naplacuje GPRS promet... mislim da da! (10 kb = 0,61 Kn)

Da zakljucimo, ako napravis debrand V640 u K630, dobijes genericki soft sa normalnim i lijepim ikonama, malo je cak i brzi (subjektivno), telefon se vise ne "re-boota" iz cista mira.

S druge strane, gubis flash teme (podrska i dalje postoji al nema odgovarajucih tema) i gubis Vodafone Live! portal u svoj svojoj ljepoti, nema vise RTL televizije na Vodafone-u
    Dva su načina:
    1. Staviti u tpa/system/icons originalne sistemske ikone
    2. Na K630 FW staviti original ripples temu, koja bi najvjerojatnije trebala raditi.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Sony Ericsson V640@K630
    Operater
    VIPNet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao .:TailS:. Pregledaj post
    Dva su načina:
    1. Staviti u tpa/system/icons originalne sistemske ikone
    2. Na K630 FW staviti original ripples temu, koja bi najvjerojatnije trebala raditi.
    Na V640 sam bio promjenio ikone al nije me zadovoljavalo jer sam promjenio samo ikone glavnog izbornika a sve ostale sitne ikonice u citavom mobu je tlaka za promjeniti tako da je debrand jedino pravo rjesenje.

Ripples tema ne radi na K630i jer nema isti raspored izbornika. Kako rekoh, na cijelom Internetu ne postoji flash tema za K630i koja radi kako treba jer nitko ne radi A2 flash teme za 176x220. A isto tako, na stotinu mjesta sam naisao na pretpostavke ovog tipa "trebala bi raditit"... e pa ne radi, ništa ne radi, sve sam probao!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Samsung Flashing/Modding/Patching-info/Programi
    By Alienware in forum Samsung
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 02-03-2012, 13:01
  2. FONTOVI s HR znakovima za DB2020, DB3150 i novije platforme
    By seamonkeydead in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 72
    Posljednji post: 31-07-2010, 22:55

Tags for this Thread

Bookmarks