= Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
upute a i fajlove možeš naći ovdje na cafe mobil, pogledaj ovu temu od početka...imaš npr. na 13.stranici kada sam ja to radio popis nekih drivera...pa proguglaj. Ak se ne varam ima na jednoj poljskoj stranici, se-nse.net ....itd.
Jedino što ti treba je a2uploader i njime prebacuješ drivere po principu copy-paste u mob. Novi prebriše stari driver. Nađi adrese, tj. lokaciju gdje trebaš točno ubaciti fajl,tj.novi driver...(npr. \tpa\preset\system\desktop\flash ---> za menije.)Ali nabavi i originalne, ak nešto ne radi da možeš vratit... Osobno smatram da ne treba stavljati novi driver za zvuk - meni je i ovaj prejak, držim na 6 (a ide do 8 zar ne), uglavnom solidan. A nešto sam čito da kad staviš te drivere za zvuk zna se desit da ne radi slušalica, ili krči, probija itd. Kamera isto tako odprilike, nešto se malo poboljša na račun nečega drugog...ubiti ništa spktakularno nećeš dobit. Tak da sam sada ostavio sve kako jeste - mob mi je imao BROD, bio na servisu i sada radi (da ne ureknem). Stavili su mu soft i neću ga čačkat... E da, od kad su ga vratili sa servisa baterija mi traje dulje, možda mi se čini ali evo: Prije mi je trajala u prosjeku 2 dana sa čačkanjem,slikanjem,zvanjem... A sada mi je evo točno dva dana prošlo od punjenja a na 50% je!!! S time da sam isključio akcelerometar i izvadio m2 karticu! Vjerujem da je zbog toga isto, ali nije valjda da za duplo traje dulje!? Prenosio preko bluetootha,zvao,internet,slikao 30 slika, video snimao, pregledavao slike i video...uglavnom čudo jedno!!! Stavili su novi soft i skriptu neku(!?) - da nije zbog te skripte da baterija traje dulje!?

Moja preporuka ti je stavi soft 035, i ništa ne mjenjaj od drivera. Isključi accelerometar,m2karticu stavljaj po potrebi,3G naravno isključi i eto. Ali možda ti se pokaže bolji neki driver za zvuk,cam...pa isprobavaj...javi ak naletiš na neki dobar! Koliko sam shvatio svi su dobri, svaki na svoj način - samo sad nađi koji je TEBI najbolji!

puno hvala na odgovoru. ali nisam siguran oko postupka. što trebam stepy by step raditi da ubacim drivere za zvučnik. da bude još glasniji.... što točno ?
ako možeš pomoći, može i slikovito. a2uploader imam, te sam putem njega
ubacio generic firmware....

hvala