Testirao sam i jedan i drugi, kako sam QWERTY fan, onda mozes mislit koji cu ti preporucitE71
Da se citiram, zakljucak E66: Hm, E71 smo skoro proglasili ultimativnim smartphoneom odnosno najblizi je toj tituli,stoga „manji“ E66 je stepenica ispod E71. Nokija E66 nudi iste preformanse, istu kameru, isti operativni sustav kao i E71, no E66 je namjenjena poslovnim korisnicima koji ne ovise toliko o e-mail komunikaciji, pa im je dizajn ljepsi i jednostavniji za svakodnevnu uporabu.
Da skratimo, ukoliko volite pisati e-mailove i sms-ove, te ukoliko radite cesto sa Internetom, preporucamo Nokiju E71, a ukoliko zelite pravog kompaktno poslovnjaka, sa istom brzinom kao i veci brat,preporucamo Nokiju E66.
Zakljucak E71:
Sjecate se pitanja iz uvoda? „Pitamo se dali je E71 savršeni smartphone?” Usudili bi se cak reci da je, unatoc manjim nedostacima poput lošije kamere u odnosu na sestrinske modele iz N serije te nedostatak BlackBerry connect podrške i nedostatku ekrana osjetljivog na dodir ovo je jedan od najboljih smartphonea na tržištu u poslovnom segmentu. No i u tim "nedostacima" zapravo sitnicarimo.
Svoj posao kao mobilni ured/komunikator obavlja bezprijekorno, bez imalo problema i “štucanja”. Stoga nece vas ostaviti na cjedilu ni u najgorem mogucem radnom danu. Za zabavu je tu ostala kamera koja je i više nego dobra za poslovni segment, mp3 svirač, FM radio te ostali multimedijalni dodaci koje možete nasnimiti na 2 gb karticu koju ne zaboravite, dobivate u pakiranju. Uz to tu je izvrsna krajnja obrada kučišta koje govori da će ovaj uređaj ostati dugo kao nov. Toplo ga preporučamo svakom poslovnom covjeku, pa cak i e-mail/sms freaku.
Sve u svemu, sto god odabrao neces pogrijesti, ja bi isao na E71 opciju. (tj. planiram si ga i kupit)

E71

Bookmarks