A sto je sa onima koji su na pretplati? Tako im preko noci mogu mjenjati sto hoce... Nebi se bas slozio sa tobom, oni su definitivno krivi, a i priznali su mu da je bio kvar kod njih...
@mateob: Mozda nece uspjeti, ali u svakom slucaju neka proba, nek napise zalbu. Ako je zalba u pismenom obliku teze ce ga ignorirati, ovako preko SZK mogu reci sasta...
PS: U vezi mog slucaja u VIP-u, radilo se o pretplati pa nisam provjeravao racun (nije mi se placalo SMS za svaku provjeru), a upozorili su me tako da su poslali racun na adresu... Kompletan iznos su mi vratili u obliku smanjivanja racuna za sljedece mjesece i dobio sam ispriku preko telefona... Nemogu reci da se nisam namucio, ali sam uspio. Isto su me otpilili na SZK i u VIP centru, ali sam inzistirao i napisao sam zalbu i predao u VIP centru...

... Kompletan iznos su mi vratili u obliku smanjivanja racuna za sljedece mjesece i dobio sam ispriku preko telefona... Nemogu reci da se nisam namucio, ali sam uspio. Isto su me otpilili na SZK i u VIP centru, ali sam inzistirao i napisao sam zalbu i predao u VIP centru...
Odgovori uz citat
Bookmarks