odes u power options ucontrol panelu, i tam imas postavku TURN OFF HARD DISKS i odaberes NEVER, isto SYSTEM STANDBY odaberes NEVER...
Kao što vidite u naslovu, zanima me sljedeće:
Kada poklopim laptop i on ode u sleep mode (ide u sleep mode, jel da?), da li će mi se nastaviti skidati stvari sa utorrenta?
Mislim da u sleep modu laptop gasi hard disk, pa jel mogu nekako namjestiti da utorrent ipak radi?
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
odes u power options ucontrol panelu, i tam imas postavku TURN OFF HARD DISKS i odaberes NEVER, isto SYSTEM STANDBY odaberes NEVER...
@georgy - ovo što ti tražiš je AFAIK nemoguće jer kad je lap u stand-by-u nema više vezu s internetom
Ali zato odeš ovako kako ti je ..::HRCO::.. rekao, dakle u Power options i odeš u Advanced i onda tamo imaš opciju When I close the lid of my portable computer i tamo odabereš Do nothingTo bi bilo to, tako sam ja napravio i skidam ko blesav sa poklopljenim ekranom
Btw, @..::HRCO::.., mislim da će mu se svejedno gasit ako ne namjesti ovako kako sam mu ja rekao, barem se meni gasio![]()
Namješteno, hvala na odgovoru
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks