Kaj se tiće garmina, najnormalnije radi (verzija 5.00.20). Mob je kupljen u Engleskoj, otključan.
Vidim da su neki imali problema pa samo da javim da sve šljaka, al sam ga maknuo jer ždere bateriju.
Kaj se tiće garmina, najnormalnije radi (verzija 5.00.20). Mob je kupljen u Engleskoj, otključan.
Vidim da su neki imali problema pa samo da javim da sve šljaka, al sam ga maknuo jer ždere bateriju.
Preračunato u kune oko 3900 - 4000 kn 16.10. 2008.(tolko me ispalo kad sam kupio funte i poslao mu i još mi je banka uzela proviziju jer nemam devizni račun)
Zapravo kupio mi ga je frend koji živi gore, pretpostavljam da ga je uzeo na crno, al poslao mi je i račun i garanciju koja vrijedi u cijelom svijetu (piše worldwide) i najvažnije na mobitelu radi bilo koja sim kartica. Dobio sam i još jednu bateriju, slušalice, usb, 4 GB karticu, USB kabel i 2 cd-a.
PS. I da, vidim da se još neki muće s Garminom. Meni najnormalnije radi (i Adria Route i SCG i City Navigator, radio sve po uputama iz ove teme, ostavio ga malo da nadje satelite i to je to). Imate ovaj forum : www.samsungi8510.com/forum/ i tamo ima dosta toga objašnjeno.
2 PS. Jel zna netko kak upalim malu kamericu, onu za video call? Nejde i nejde...
Zadnji uredio meganeplus : 07-12-2008 u 23:25
Bookmarks