Prikazujem rezultate 1 do 25 od 205

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2008
    Mobitel
    SE C905, Samsung Galaxy S
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni ovaj mob. uopće nije jasan.
    Prije sam imao SE K800i koji je bio vrlo jednostavan, logičan i funkcionalan mobitel...i onda sam kupio Innov8 koji ima symbian...
    Ne znam odakle da počmem...ovaj sustav je totalno nelogičan, nepraktičan i čudan.
    Npr. slike. Gdje one idu?? Nikako ih ne mogu staviti gdje ja hoću, nego gdje on hoće.
    Primjer: imam 100 slika sa starog mobitela koje bih htio stavit u Innov8 u folder "K800" na njegovoj mass memoriji od 8gb.
    Spojim ga na PC, pokrenem "mass storage" i uđem u 8gb memoriju. Tamo se nalazi hrpa foldera koja samo stvara zbunjozu:

a onda uđem u images, pa čemu svi ovi folderi i gdje da stavim slike??

Videi su posebna priča. Ima videos folder, i ima Samsung-videos folder
    Čemu koji služi?

Slijedeće, formatiram memory card u windowsima i ubacim je u mob - ne radi, ne prepoznaje je, tj. kaze da je corrupted, onda je moram formatirat iz mobitela, i on je formatira i kreira te svoje foldere na njoj i tek onda radi...

Onda...
    odem u gallery - images (iz mobitela), i tamo kreiram folder K800, na mass memoriji 8gb. Folder se lijepo pojavi, i prikljucim mob na pc da prebacim sve slike u taj folder - ali tog foldera NIGDJE. Show hidden files ukljuceno, hide protected files iskljuceno...
    Nista, iskljucim ga, i krenem manualno prebacit par slika sta sam imao u mobitelu u folder K800. Selektiram dvije slike, odem u folder - move to folder, i odaberem K800 i .... NIŠTA. Slike su još tu, a folder prazan.
    Primjer 2:
    U windowsima uđem u mass storage od mobitela, uđem u folder images, pa pictures i tamo napravim folder K800 i u njega prebacim sve slike. Odspojim mob, uđem u gallery - images, i tamo budu slike, ali ne u folderu nego skupa sa svim ostalim slikama (uključujući i onim tvorničkim imbecilnim koje nemogu ni izbrisat). Vrlo frustrirajuće. Kod K800 mobitela, kako napraviš folder i što staviš u njega, to se isto tako vidi i u mobitelu, no ovdje je totalni kaos.
    Mislim da je prijatelju na N95 ista situacija...
    Nisam znao da je ovaj Symbian toliko smeće, razočaran sam
    Ima li neko rješenje za ovo ili ?
    Zadnji uredio Innov8 : 19-11-2008 u 16:47

Slične teme

1. [N96] Korisnički review
    By marin in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 294
    Posljednji post: 26-04-2016, 19:01
  2. [E65] Korisnički review
    By Symbian in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 88
    Posljednji post: 14-10-2008, 08:47